Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Ik heb geen slipje aan vandaag

Bre_095(27) schrijft:

Vanmorgen toen ik onder de douche vandaan kwam ben ik heel bewust mijn slipje "vergeten" aan te trekken. Soms kan ik daar heel erg van genieten om mijn zachte lippen tegen mijn broek aan te voelen schuren, of sterker nog... helemaal vrij te laten als ik ook nog een rokje draag!

Bij mannen is dat heel anders denk ik, jij bent zeker bang dat je geval tussen de rits vast komt te zetten als je naar het toilet gaat! Ik kan me zoiets wel voorstellen, het lijkt mij ook ontzettend gevaarlijk als ik eerlijk ben en ik moet er niet aan denken als mij zoiets zou overkomen.

Zal ik aan je bewijzen dat ik nu nog steeds geen slip draag? ;)

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Bre_095? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Bre_095 !

4 Reacties

 • Louw

  4 years ago

  Laat maar weten of je intressen hebt In een afgetrainde man van 24 ????

 • BigDeefje

  4 years ago

  Hey knappe dame,

  Ik ben Dave, 22 jaar en woon op ongeveer een half uurtje rijden met de auto.
  Lijkt het je wat om meer te weten te komen over elkaar en eens een lekker afspraakje te plannen?
  Ik kijk uit naar je reactie,

  Kus Dave

 • Faisal

  4 years ago

  Hallo hoe gaat het?ik ben een gebonden man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te praten of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever eerst Whatsapp. 0657883588 wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder xxxjes uit Utrecht

 • Frank90

  4 years ago

  Heey geilerd zaterdag zin in een geil sex avontuur ?

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis