Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Bare sex

De meeste mannen, en ook vrouwen, genieten het meest van sex als het lekker rauw is en je er niet te veel over na hoeft te denken. Neuken met een condoom kan dan ook erg a-sexy zijn. Het stopt de passie en je moet opeens een nuttige handeling verrichten. Dat is natuurlijk een slecht excuus om onveilige sex te hebben, maar het is wel degelijk een reden waarom een condoom “vergeten” wordt. Lees verder..

Direct gratis neuken! Gratis Bare neuken natuurlijk! Want dat is het lekkerste!. Het komt natuurlijk ook voor dat men helemaal geen condoom bij de hand heeft en het dus maar zonder doet. Iets wat onverstandig is, daar bare sex voornamelijk tussen vreemden plaatsvindt. Dat maakt het voor hen die daarop kikken, nog geiler en spannender.

Lust speelt een grote rol bij bare sex, maar zeker ook hoe het allemaal aanvoelt. Ja, er zijn tegenwoordig condooms te krijgen waarvan je bijna niks voelt, maar het blijft toch een condoom die je om moet doen. Het is ook helemaal niet spannend of opwindend om alles veilig en braaf en netjes te doen. Bare sex is nog steeds een beetje een taboe. Vooral omdat er een tijd is geweest dat mensen elkaar, bewust, op deze manier besmette met hiv. Dat was vooral in de homo wereld het geval en sindsdien er mensen voor veroordeeld zijn, komt het eigenlijk niet meer voor. De meeste mensen die van bare sex houden, associëren het daar dan ook niet mee.

Wil jij meer weten over bare sex? Lees dan verder.

Wat is bare sex eigenlijk?

De term bare sex komt uit de gay scene. Daar wordt gesproken over bare back sex. Penetratie zonder condoom. Dit kan in de kont zijn en bij vrouwen ook in de vagina. Er zijn ook mensen die dit zien als de natuurlijke manier van sex hebben. In principe wordt met deze term aangeduid dat iemand graag onveilige sex heeft. Omdat het fijn aanvoelt, omdat ze de spanning van het risico nemen opwindend vinden, of om welke andere reden iemand dan ook de behoefte heeft om zonder condoom te genieten van sex.

Bare sex wordt als gevaarlijk gezien omdat mensen bewust kiezen voor onveilige sex. Meestal gaat dit in goed overleg en weten beide partijen wat de bedoeling is. Er is tegenwoordig echter ook een hype onder jongens waarbij het de truc is om het condoom af te krijgen zonder dat het meisje dit in de gaten heeft. Hij komt dan in haar klaar zonder condoom en de meid heeft het niet eens in de gaten. Dit is natuurlijk nooit goed. Alles dient in overleg te gebeuren. Niet alleen omdat je ziektes kan overdragen of iemand ongewenst zwanger kan maken, maar zeker ook omdat het gewoon niet ethisch is en het kan zelfs gezien worden als een vorm van verkrachting.

Wel of geen veilige seks

Bespreek in ieder geval altijd of jullie onveilige sex gaan hebben. En doe dit pas als je ook allebei weet dat je geen seksueel overdraagbare ziektes hebt. Je kan je gewoon laten testen en de uitslagen aan elkaar tonen. Je kan dan op een veilige manier toch bare sex hebben. Het is ook wel zo handig als de vrouw of het meisje dan de pil gebruikt, of je moet opeens vader willen worden. Bare back is meestal met onbekenden, maar ook wanneer je al vaker sex met elkaar hebt gehad, maar geen relatie hebt, dan wordt de onveilige sex gezien als bare sex.

Bare_Sex

Hoe vind ik iemand die wil neuken zonder condoom?

Het kan heel lastig lijken om iemand te vinden die zonder condoom wil neuken. Toch valt dat reuze mee. Je ziet dit vooral op sexdating websites en sexadvertentie sites. Vaak staan in het profiel of in de sexadvertentie aangegeven of iemand aan bare sex doet. Wanneer het er niet in staat, dan kan je het heel makkelijk vragen. Het is natuurlijk heel spannend om een beetje risico te lopen. Het maakt de sex nog geiler. Maar het kan je ook behoorlijk enge ziektes opleveren. Veel mensen die zoeken naar bare sex laten zich dan ook testen en vragen dit ook van jou.

Het is in ieder geval aan te raden om op voorhand alles goed te bespreken zodat het duidelijk is wat jullie verwachten. Er kan dan weinig misgaan en je kan volop genieten van ongeremde sex. Je hoeft dan ook niet opeens voor condooms te zorgen. Onthoud wel dat als iemand onveilige sex met jou heeft, dat ze dit waarschijnlijk ook met andere mensen hebben. De kans is dan veel groter dat iemand besmet raakt en jou dus ook kan besmetten.

Wat zijn de risico's van bare seks

Bare sex is vooral onveilig omdat je seksuele ziektes aan elkaar kan overdragen en omdat je iemand zwanger kan maken. Zeker wanneer je iemand niet kent, dan is dit gevaarlijk. Iemand kan wel zeggen dat ze geen soa's hebben, maar dat kan je alleen maar controleren aan de hand van de testuitslagen van een soatest. Wanneer je deze niet te zien krijgt, dan is het zeker niet aan te raden om sex zonder condoom te hebben. Je kan ook op andere manieren sex hebben, zonder penetratie en met een veel kleinere kans dat je elkaar een ziekte geeft. Zo kan je bijvoorbeeld alleen handwerk verrichten of droogneuken.

Als je bare sex lekker vindt, dan heb je waarschijnlijk helemaal geen boodschap aan bovenstaande. Het is immers geen nieuw nieuws. Je weet dit best, maar jij vindt het gewoon geil en opwindend om het risico te lopen. Je kan ook met zo iemand te maken krijgen en dan is het moeilijk in te schatten of iemand de waarheid spreekt. Neem dus in eerste instantie altijd jouw eigen veiligheid in acht zodat je zeker weet dat je geen soa krijgt.

Bare sex is heerlijk geil en ook wel logisch. Niemand heeft zin om in the heat of the moment te stoppen met alle geiligheid en een condoom om te doen. De meeste condooms voel je ook en maken de sex minder intens en minder lekker. Sex met vreemden is ook heel erg spannend en de lust kan dan heel hoog oplopen. Wat is dan heerlijker dan je gewoon kunnen laten gaan en genieten van wat er voor je is. Weet je niet zeker of iemand met wie jij bare sex hebt gehad ook wel gezond is? Laat je dan achteraf alsnog testen op een soa. Hoe eerder je erbij bent, des te beter. Geniet verder van het moment, bespreek op voorhand alles duidelijk door en je zal zien dat er heel wat mannen en vrouwen op zoek zijn naar bare sex.

Zoek je naar: bare sex?

Druk dan nu hier voor gratis contact!