Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Anaal

Anale seks staat op het verlanglijstje van veel mannen, en ook van best wel wat vrouwen. Steeds meer mannen genieten ook van anale seks samen, dus niet alleen de man die de vrouw anaal verwent Lees verder..

Maar ook de vrouw die de man anaal verwent, dat kan met of zonder speeltjes zijn. Neuk nu vrouwen die anale seks steeds lekkerder gaan vinden. Dat heeft ermee te maken dat er steeds meer speeltjes zijn die de anus voorbereiden op de stijve penis.

Anale seks is wanneer de penis, vingers of speeltjes de anus ingaan. Bij mannen zit de p-spot in de anus en voor hen is het dus een extra sensationele ervaring. Vroeger werd anale seks bij mannen vaak met homomannen geassocieerd, maar daar is tegenwoordig nog amper sprake van. De meeste mannen staan er steeds meer 'open' voor om eens een keer anale seks te proberen.

De eerste keer anale seks

Als je graag eens anale seks wil proberen, dan begint het allemaal bij communicatie. Daar moet je het dan even over hebben, want het is niet iets wat je zomaar eventjes doet. Wanneer jullie het allebei willen, dan is het belangrijk om jullie voor te bereiden. In eerste instantie wil je natuurlijk een penis in de anus duwen, maar dat is niet altijd de beste manier om te beginnen. Je kan beter beginnen met de anus vingeren, met rimmen of een kleine vibrator. Doe dat ook pas als jullie allebei heel erg geil zijn. Dus houd je eerst met andere seks bezig, en val niet meteen de anus aan.

Ontspannen voor anale seks

Hoe geiler jullie zijn, des te meer ontspannen zal de ontvanger zijn, en des te makkelijker zal het ook gaan. Dat is belangrijk, want als het niet lukt, dan kan het heel erg pijn doen. De sluitspier moet namelijk helemaal ontspannen zijn, anders kan deze inscheuren. Het is ook belangrijk dat je heel veel glijmiddel gebruikt, je kan ook speeksel gebruiken, maar hoe natter en gladder, hoe beter. Uit de anus komt geen natuurlijk vocht en als je in de kont wil neuken, dan heb je wel echt dat vocht nodig. Als je merkt dat de sluitspier ontspannen is, dan kan je een stapje verder gaan.

Welk standje voor anale seks

Niet ieder standje is even geschikt voor penetratie van de kont. Sommige standjes zijn zelfs erg moeilijk en het is zeker niet aan te raden om die standjes de eerste keer te doen. Je wil ontspannen zijn en dat het een natuurlijke positie is. Missionaris is hier heel geschikt voor. En lepeltje/lepeltje kan ook heel makkelijk gaan. Welk standje je ook kiest, begin altijd heel voorzichtig. Je wil niet dat het pijn doet en het is belangrijk om goed ontspannen te zijn en te blijven. Als je merkt dat het niet zo makkelijk gaat, stop dan om scheurtjes te voorkomen en neem andere standjes aan en probeer elkaar eerst weer met aanrakingen te stimuleren. Je kan zo blijven uitproberen welk standje voor jullie lekker werkt.

Anale_Seks

Seks en anale seks

Wanneer je anale seks hebt, dan moet je uitkijken met andere seks. Je kan namelijk niet van de anus overgaan naar de vagina. Dan kan je namelijk ziektes overdragen. Dat is hetzelfde voor pijpen, of eerst anaal en dan vaginaal vingeren. Je dient dan iedere keer een nieuw condoom te gebruiken of alles heel goed schoon te maken. Gebruik je een condoom, let er dan op dat je ook een condoom voor anale seks gebruikt. Je voorkomt dan een soa en gevaarlijke vagina infecties.

Eindelijk anale seks

Jullie hebben het besproken, jullie zijn geil en ontspannen en het is tijd om het eens te proberen. De eikel zit in de kont en het gaat zover allemaal lekker en soepen. Vraag ook aan elkaar of jullie het lekker vinden. Ga nu niet in een keer flink stoten. Dat is verleidelijk, want je zit er al in, maar dat kan dan alsnog pijn gaan doen. Blijf dus rustig op en neer gaan en duw steeds een klein beetje verder door. Je wil voorzichtig neuken, tot de kont en de anus er helemaal gewend aan zijn.

Steeds meer anale seks

Hoe vaker je anale seks hebt, of dat nou penetratie met de penis of met een vibrator is, des te makkelijker de seks ook zal gaan. Je kan diep gaan en harder stoten. Als je zo doorgaat heb je binnenkort echte porno seks. Er kan in ieder geval niemand zwanger maken.

En voor de mannen die anale seks willen proberen. Jouw g-spot zit maar een paar centimeter naar binnen aan de kant van jouw buik. Je kan dat zelf ook al eens proberen, met een vinger of een speciaal speeltje. Ook jij zal steeds meer anale seks willen.

Zoek je naar: anaal?

Druk dan nu hier voor gratis contact!