Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Neuken zonder condoom

Er zullen weinig mensen zijn die zeggen dat ze neuken met condoom, lekkerder vinden dan neuken zonder condoom. Wanneer je geil bent, dan heb je geen zin om te stoppen om een condoom om te doen. Lees verder..

Dat haalt toch een beetje de sfeer eruit. Hoe opwindend je het condoom ook om wil doen.

Niemand wil seksueel overdraagbare aandoeningen oplopen en dat is dan ook de grootste kans. En dan is er ook nog het risico om zwanger te worden. Maar je kan allebei makkelijk voorkomen, zonder dat je een condoom moet gebruiken. Vrouwen kunnen anticonceptie gebruiken, zoals de pil, en je kan afspreken om een soa test te doen. Mensen vertrouwen op woorden is lastig, maar met een soa test, laat je zien dat je veilig seks kan hebben, zonder condooms te gebruiken.

Veel vrouwen willen neuken zonder condooms

Het zal je verbazen hoeveel vrouwen liever zonder condoom neuken, dan met condoom. Er zijn allerhande soorten rubber te krijgen, die het lekkerder moeten maken, maar het blijft toch een dingetje. Met de juiste voorzorgsmaatregelen hoef jij niet bang te zijn dat je hepatitis of gonorroe oploopt, maar kan je genieten van heerlijk, erotische seks. En dat is precies waar vrouwen naar zoeken.

Tip: Ben je op zoek naar een sexcontact? Bekijk dan onze gratis neuken pagina.

Online sex is voor iedereen veilig zonder condoom

Mannen en meiden uit het hele land, gaan online op zoek naar seks. Ze plaatsen advertenties en kunnen, anoniem of niet, in contact komen met andere gebruikers die willen vrijen zonder condoom. Internet seks is hartstikke veilig en je kan er niks mee oplopen en er ook niet zwanger van raken. En het is een mooie manier om iemand te leren kennen en aan het vertrouwen te werken. Of je nu in de provincie of in de stad zoekt, je vindt de leden overal, en dus ook bij jou in de buurt.

Seks zonder condoom vinden

In een advertentie online, kan jij precies aangeven wat je zoekt en wat jij verwacht. Wil jij pas sex hebben na een soa test, dan zet je dat gewoon erin. Er reageren dan alleen gebruikers die hetzelfde zoeken. Wil jij alleen iemand die ook single is of zoek jij iemand van jouw eigen leeftijd? Er zijn zoveel personen lid op seks websites, dat het niet moeilijk moet zijn om iemand te vinden. Voor veilige seks, maar net zo goed voor onveilige sex, ook wel eens bare sex genoemd.

Neuken_Zonder_Condoom

Seks zoeken en vinden dankzij tags

Je kan de zoekfunctie gebruiken om de duizenden profielen te filteren. Maar daarnaast kan je tegenwoordig ook heel makkelijk zoeken op tags. Daarmee kan je nog meer specificeren waar jij naar zoekt. Er is ook een tag met 'neuken zonder condoom'. Je krijgt dan iedereen te zien die op zoek is naar seks zonder condoom. Als je een match hebt dan kan je heel makkelijk in de chat erachter komen of het klikt en of jullie ook precies hetzelfde willen. Sexchatten is trouwens ook een hele veilige manier van seks. Je kan er zeker geen seksueel overdraagbare aandoening mee oplopen.

Van match naar neuken

Bij seks komt veel kijken. Het lijkt alleen maar lust, maar het is veel meer dan dat. En ook al is het heel moeilijk, het is iets waarbij je na dient te denken. Het is niet zomaar penis in vagina, maar je moet uitkijken dat je geen soa's krijgt. Soa's heb je zo te pakken en condooms voorkomen dat je ze krijgt. Je zit niet te wachten op chlamydia, hiv, gonorroe, of andere soa's en ziektes. En dan hebben we het nog niet over een zwangerschap gehad.

Als je een match hebt, omdat je allebei seks zonder condooms zoekt, dan dien je daar extra aandacht aan te besteden. Erotische gesprekken zijn leuk, maar neem ook de tijd om even serieus te zijn en te bespreken hoe jullie met soa's omgaan en of jullie een soa test laten doen. Je kan dan altijd nog afspreken om tijdelijk condooms te gebruiken of om niet all the way te gaan tot jullie beiden zekerheid hebben.

Wanneer jij dan met jouw penis in een vreemde vagina zit, zonder condoom, dan hoef jij je geen zorgen te maken dat je hiv, chlamydia of een ander soa oploopt. Bespreek ook duidelijk of de vrouw de pil gebruikt, en hoe jullie omgaan met een zwangerschap. Je kan wel heel veel plezier maken, maar als je opeens hiv hebt, dan heb je er spijt van dat je deze moeite niet even hebt genomen. Als je het verstandig doet, dan vind jij snel en veilig, seks zonder condoom.

Zoek je naar: neuken zonder condoom?

Druk dan nu hier voor gratis contact!