Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Geile meid geniet van het leven

Clazientje21(32) schrijft:

Ben jij een levensgenieter en trek jij er graag op uit? En dan bij voorkeur naar leuke afgelegen plekjes om spannende avonturen te beleven?

Ik wil actie, avontuur, opwinding en genot! Ben ik dan bij jou goed? xx Claziene

Over mij

Ik ben op zoek naar een man om wandel- en of fietstochten te maken bv. in de Ardennen of in het buitenland, concrete ideeën genoeg maar ik ga niet graag alleen en ook niet in groep. Ontspannen, gematigd tempo, geen race maar veel rondkijken onderweg en af en toe rusten op een bank of terras.

Over jou

Een levensgenieter en iemand die heel graag wandeld of fietst? Die zou heel goed passen om met mij mee te gaan. Laten we samen op tocht vertrekken en zien waar we terecht komen.

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Clazientje21? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Clazientje21 !

4 Reacties

 • Dick

  4 years ago

  Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht

 • KaWe

  4 years ago

  Hoi,
  parkeren en dan wandelen? ik weet wel spannender dingen dan parkeren en wandelen.
  reageer op mijn berichtje.

 • Joey

  4 years ago

  Hey, ik heb geen fiets maar wel een auto. Pakeren kan altijd en dan lekker wandelen :)

 • Boss

  5 years ago

  Hoi
  Klinkt leuk en spannend allemaal. Ik wil graag leuke dingen met je beleven.
  Ik hoor je snel
  Xx

Laat een reactie achter

Clazientje21

Gratis neuken met Clazientje21?

Druk dan hier voor contact!