Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Kan jij echt goed luisteren?

Please Me(50) schrijft:

Ik zoek een slaafje die mij precies bevredigt zoals ik dat aangeef. Jij volgt graag en gewillig opdrachtjes uit, kan je snel aanpassen, je bent gezond en verzorgd en je bent op een subtiele manier onderdanig.

Ik hou niet van hielenlikkers. Ik wil ook moeite moeten doen. Ik leer jou precies wat ik nodig vindt. Jouw eventuele straffen bespreken wij op voorhand. Je mag ook aangeven wat jij prettig vindt als beloning. Je weet nooit wat je krijgt.

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Please Me? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Please Me !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Please Me

Gratis neuken met Please Me?

Druk dan hier voor contact!