Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Poepsex

Laten we eerlijk zijn, de meeste mensen moeten er niet aan denken. Maar de meeste mensen, is niet alle mensen, en er zijn mensen die poepsex ontzettend geil vinden. Dat maakt het wel lastig om poepsex te vinden. Het taboe is er nog steeds, ook al is die steeds minder.

Hierdoor durven veel mensen het er ook niet over te hebben. Zelfs niet met hun eventuele partner. Hoe ga je dat uitleggen en dan ook nog eens aantrekkelijk maken. Zeker als iemand er niets van moet weten? Het gaat daarbij niet alleen om poepsex, maar ook om alles erheen.

Lees verder..

Denk dan bijvoorbeeld aan een dieet dat je volgt om een bepaalde poep te krijgen. Heel dun of heel stinkend, of welke voorkeur jij dan ook maar hebt. Ook scheten zijn voor veel mensen die van poepsex houden erg erotisch.

Wat is poepsex en hoe vind ik contacten hiervoor?

Poepsex wordt ook wel coprofilie of scatologie genoemd. Het omvat eigenlijk alles wat met poep en sex samen te maken heeft. Dat kan het poepen zelf zijn, bijvoorbeeld op iemand, maar ook het insmeren met poep, het eten van poep, het aanraken van poep en ga zo maar door.

Poepsex is meer dan de seksuele handelingen zelf. Zo kan het zijn dat je wil dat iemand een specifiek dieet volgt om een bepaalde poep te krijgen. Of dat je een pamper draagt om de poep mee op te vangen. Het is wel aan te raden om je hier iets meer in te verdiepen als je interesse hebt in scat, want je wil het wel ook veilig doen.

Hoe vind je contacten voor poepsex?

Aangezien niet iedereen openstaat voor poepsex, is het lastig om een poepsex contact te vinden. Je wil een poepsex date en al jouw geile fantasietjes hierover in de praktijk gaan uitvoeren. De beste manier om een poepsex contact te vinden, is online.

Zo kun je op deze pagina een aantal profielen vinden die interesse hebben in poepsex

Geef dan in jouw profiel of sexadvertentie meteen duidelijk aan dat jij poepsex zoekt. Je hebt dan niks aan sexcontacten die naar niks van moeten hebben, dus het kan maar beter meteen duidelijk zijn. Gelijkgestemden zullen dan ook veel sneller reageren.

Waar moet je op letten in de voorbereiding bij poepsex?

Poepsex is natuurlijk hartstikke onhygiënisch. Dat is met meer seksuele handelingen het geval, maar bij poepsex moet je toch ook echt aan je gezondheid en veiligheid denken.

Communiceer over poepsex

Het klinkt een beetje overbodig om dit aan te halen, maar het is ontzettend belangrijk dat je alles duidelijk bespreekt. Je wil niet opeens iets doen waar de ander echt geen zin in heeft. Bespreek het uitvoerig en spreek een stopwoord af.

Hygiëne en poepsex

Poepsex is vies. Ook al vinden sommige mensen het ontzettend geil. Er zitten ontzettend veel bacteriën in poep en je wil niet dat iemand ziek wordt. Eigenlijk wordt direct contact dan ook afgeraden, maar ja, met een plastic zakje ertussen, gaat de geiligheid er toch snel vanaf.

Let extra op met wondjes en maak alles ook meteen schoon nadat jullie klaar zijn. Houd de poep weg van de vagina en van de eikel. Het is ook onverstandig om poep te eten. Daar kan je echt heel erg ziek van worden.

Latex handschoenen en condooms

Gebruik eventueel latex handschoenen en condooms om infecties te voorkomen.

Zorg voor een makkelijk schoon te maken omgeving

Wanneer je sex met poep hebt, dan is de kans groot dat er meer vies wordt dan de deelnemers. Denk onder meer aan het beddengoed, het bed, de vloer, en ga zo maar door. Zorg ervoor dat alles makkelijk en snel schoon te maken is.

Waarom hebben mensen poepsex?

Het is lastig om voor andere mensen in te vullen waarom ze poepsex nou precies geil vinden. Er zijn wel verschillende mogelijke redenen, maar dit wil niet zeggen dat die voor iedereen gelden.

Poepsex is een taboe

Het maakt vaak niet uit wat het precies is. Het feit dat het een taboe is, maakt het voor mensen aantrekkelijk. Het is iets wat je stiekem doet, waar je niet over praat met anderen. Je doorbreekt er seksuele taboes mee en dat gegeven maakt het voor mensen een geile vorm van sex.

Dominantie en onderdanigheid

Vaak heeft het voor mensen ook te maken met een machtsverhouding. Stellen die aan BDSM doen, kunnen hier bijvoorbeeld genot uit halen. Het is dan vernederend om de onderdanige iets met poep te laten doen en de dominante vindt het dan geil, omdat het iets is wat die ander normaal nooit zou doen, bijvoorbeeld.

Psychologische oorzaken

Poepsex kan ook een psychologische uitwerking zijn van eerdere ervaringen. Bijvoorbeeld uit de kindertijd. Dit is overigens niet altijd het geval, terwijl dit wel vaak gedacht wordt. Het is altijd aan te raden om de poepsex uitvoerig te bespreken, zodat je weet waar de oorsprong voor deze seksuele wens ligt, zodat je daar samen rekening mee kan houden.

Andere aspecten van poepsex

Poepsex gaat niet alleen maar om de ontlasting. Het kan veel omvattender zijn. Vaak is dit het geval in een onderdanige/dominante relatie. De dominante kan dan bijvoorbeeld eisen dat de ander een speciaal dieet volgt. Bijvoorbeeld om de poep dunner te maken of om een bepaalde geur te produceren.

Ook scheten hebben een rol in poepsex. Mensen die geilen op poepsex worden vaak ook al gestimuleerd door scheten. Zo kan iemand het geil vinden om in je gezicht scheten te laten of om de scheten op te vangen, zodat de ander er later aan moet ruiken.

Poepsex is iets aparts en niet iedereen heeft er interesse in. Bespreek het dus altijd uitvoerig op voorhand en ga nooit over elkaars grenzen heen. Houd het zo schoon mogelijk en gebruik een stopwoord. Op die manier kan je samen genieten van de geilste poepsex, zonder dat iemand zich hoeft te schamen.

Zoek je naar: poepsex?

Druk dan nu hier voor gratis contact!