Mag ik jou misschien aftrekken?

Gerda
Mijn naam is:
Gerda
Mijn leeftijd:
45 Jaar
Ik woon in:
Asperen
(Gelderland)
Like mij?
14 Likes
Like mij!

Gerda(45) schrijft:

Geile dame wil meer dan een man aftrekken. Een man waar ze mee kan spelen is voor haar niet genoeg. Ze wil twee mannen verwennen met haar handen want daar zal ze mee beginnen.

Als haar handen te moe worden zullen andere delen van haar lichaam gaan helpen om jullie nog gekker te krijgen. Zij is dus opzoek naar twee mannen die ze kan gaan verwennen niet omste beurt nee ze wil dit tegelijk doen.

Dus ben jij die leuke man die niet bang is om een andere man naakt te zien. Laat het dan maar eens weten.

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Gerda? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Gerda !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Onze voorwaarden
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Gerda

Gratis neuken met Gerda?

Druk dan hier voor contact!