Meesteres wilt echte man domineren

Karin
Mijn naam is:
Karin
Mijn leeftijd:
45 Jaar
Ik woon in:
Middelburg
(Zeeland)
Like mij?
13 Likes
Like mij!

Karin(45) schrijft:

Ik zoek een echte man die mijn slaafje mag zijn en die ik mag domineren. Ik heb al enige ervaringen en ben op het moment zonder partner of slaafje.

Het liefste zou ik ze allebei in 1 man vinden. Ik val op mannelijke mannen, maar wel ook lief en zorgzaam. Ik kan heel streng zijn, maar ik zorg ook goed voor je en ik geef nooit zomaar straf.

Heb jij kinky fantasietjes?

Die zijn voor mij net zo belangrijk als mijn eigen geile gedachtes. Door de week heb ik een normaal leven, maar in het weekend wil ik mij helemaal op jou richten. Ook mogelijk zonder relatie.

Over dat deel van mijn leven wil ik wel discreet zijn en dat verwacht ik ook van jou.

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Karin? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Karin !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Karin

Gratis neuken met Karin?

Druk dan hier voor contact!