Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Pijpdate

Orale sex hoort voor veel mensen bij een goede neukpartij. Sommige mensen vinden het zo geil en lekker, dat ze eigenlijk alleen willen afspreken om te pijpen of gepijpt te worden. Een zogenoemde pijpdate. Voor mannen lijkt het logisch dat ze hiervan kunnen genieten, maar het zal velen verbazen dat er ook een heleboel vrouwen zijn die heel geil worden van een pijpdate.

Lees verder..

Pijpen of gepijpt worden

Pijpen of gepijpt worden, of gewoon allebei. Het standaard beeld is dan dat de vrouw pijpt en dat de man gepijpt worden. Nou kan een vrouw niet gepijpt worden, maar twee mannen kunnen wel pijpen en gepijpt worden. Dan heb je ook nog shemales of ladyboys, die je ook lekker kan pijpen en die jou kunnen pijpen.

Standje 69

Of je nou aan het pijpen bent, gepijpt wordt, of dat je aan andere orale sex wil doen, zoals beffen, rimmen of welke andere fantasietjes je maar mag hebben, standje 69 is altijd welkom als je van orale sex houdt. Als standje 69 echt om het gepijpt worden gaat, dan kan de pijper het beste bovenop gaan. Dan past het allemaal net wat makkelijker en beter, en zijn er meer mogelijkheden om andere genotsplekjes te verwennen.

Het vinden van sexcontacten die zoeken naar een pijpdate

Het is best een specifieke handeling die je wenst. Het kan al lastig zat zijn om een sexcontact te vinden, maar als je dan iemand zoekt voor 1 specifieke handeling, dan kan het dat nog wat moeilijker maken. Maar wees gerust, met onderstaande tips vind jij net zo snel een hete pijpdate.

Jouw profiel of sexadvertentie voor pijpdates

Wanneer je online op zoek gaat naar een pijpdate dan kom je al snel op sexdating en sexchat websites en apps terecht. Je kan je gratis aanmelden en gratis een profiel of sexadvertentie plaatsen. Zet hier meteen heel duidelijk in dat jij een pijp date zoekt. Voor iemand jou aanspreekt, weet diegene al wat jouw wensen zijn en je krijgt dan veel meer reacties van mensen die hetzelfde zoeken als jij.

Een veilige of onveilige pijpdate

Het is natuurlijk altijd aan te raden om veilige sex te hebben. Ook pijpen doe je dus met een condoom. Maar er zijn mensen die dat niet willen of kunnen. Geef dus in je profiel aan of je veilig of onveilig wil pijpen of gepijpt wil worden. Wil jij onveilig pijpen? Geef dan aan of jij getest bent op SOA's of dat je bereid bent dit te doen.

Waar wil jij een pijpdate?

Iemand ontmoeten voor een pijpdate heeft voor de meeste mensen toch wel iets spannends. Je gaat dan meestal niet de tijd en moeite in een volledige date stoppen en dat kan een onveilig gevoel geven. Bespreek daarom duidelijk hoe jij die pijpdate voor je ziet en wat de ander ervan verwacht.

Hoe leer je lekker pijpen?

Oefening baart kunst. Hoe meer pijpdates jij hebt, des te beter jij ook in het pijpen zal worden. Elke man is anders en dat geldt zeker ook voor de seksuele voorkeuren bij het pijpen. De een houdt van langzaam en rustig opbouwen en een ander wil gewoon jouw gezicht neuken.

Toch zijn er wel enkele aandachtspunten die je kan gebruiken om nog lekkerder te pijpen. Je kan ze natuurlijk ook gebruiken om aan jouw sexcontact duidelijk te maken wat jij lekker vindt of wat jij graag eens wil proberen.

Communiceren voor, tijdens en na het pijpen

Communiceren doe je niet alleen door te praten, maar ook met jouw lichaamstaal, geluiden die je maakt en jouw gezichtsuitdrukking. Houd dat tijdens het pijpen dan ook allemaal in de gaten en speel erop in. Je hebt dan veel sneller door wat de ander lekker vindt.

Rustig aan of lekker wild?

Je kan op voorhand al bespreken hoe iemand is in bed. De een houdt van rustig aan opbouwen, terwijl een ander juist liever meteen helemaal losgaat. Door het rustige en het wilde een beetje af te wisselen, zal je snel merken wat de ander lekker vindt.

Gebruik niet alleen je mond

Pijpen doe je met jouw mond. Je gebruikt jouw lippen en tong. Maar je hebt nog een heel lichaam over dat je ook kan laten werken. Gebruik je handen, duw je lichaam tegen de ander aan, wrijf met je voeten. Daarmee laat je ook merken dat je er helemaal in opgaat, en daar zal de ander nog meer van genieten.

Pijpen is meer dan op en neer gaan

Pijpen is meer dan een pik in een mond die op en neer gaat. Lik de eikel, de corona, de schacht, de ballen, zuig eraan, ga rondom, geef korte likjes en lange halen. Verander het tempo, pauzeer eventjes kort. Het gaat erom dat je er afwisseling in brengt en verschillende sensaties zijn dan altijd lekker en geil.

Hoe vraag je iemand voor een pijpdate

Een pijpdate is best wel eenzijdig. Een voert de handling uit, terwijl de ander geniet. Daar is natuurlijk helemaal niks mis mee, maar als je niet weet of iemand van pijpen houdt of interesse heeft in een pijpdate, dan kan het ongemakkelijk zijn om ernaar te vragen.

Als je iemand wil pijpen, dan is het niet zo lastig. Je biedt iemand genot en je wil er niet eens iets voor terug. Dat is een makkelijke vraag om te stellen. Maar als jij gepijpt wil worden en verder niks, dan kan je het misschien beter iets subtieler aanpakken.

Peil om te beginnen de interesse naar pijpen. Als iemand meteen heel erg enthousiast is, dan is de kans groot dat een pijpdate er ook wel in zit. Je kan het ook voorstellen door andersom een befdate aan te bieden. Het is dan veel makkelijker om te vragen of de ander een pijpdate ook ziet zitten.

Het is echt niet moeilijk om een pijpdate te scoren. Zeker niet als je bovenstaande in acht houdt. Meld je gratis aan op sexsites en voor je het weet, leer jij een geil sexcontact kennen, die zit te springen om een pijpdate met jou.

Zoek je naar: pijpdate?

Druk dan nu hier voor gratis contact!