Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Gratis seks

Wie wil er nou geen gratis seks? Eigenlijk is dat precies wat iedereen zoekt. Mannen en vrouwen. Oke, er zijn enkelen die van findom houden en dus niet voor de gratis seks gaan, maar dat zijn echt de uitzonderingen op de regel. Iedereen is ernaar op zoek, maar niet iedereen kan het vinden. Toch wel gek als je weet dat vrouwen net zo hard zoeken als mannen.

Dit komt doordat vrouwen er vaak net een ander beeld van hebben dan mannen. Mannen willen neuken. Ze hoeven niet te weten wie jij bent, wat je vindt of hoe jouw leven eruitziet. Dit is heel erg algemeen genomen. Vrouwen daarentegen, zijn alleen maar op zoek naar seks, maar willen dan wel een connectie hebben, er gevoel bij hebben, een klik voelen, chemie ervaren.

Lees verder..

Een beetje het verhaaltje van Venus en Mars. Gelukkig hoeft dat helemaal geen belemmering te zijn om toch gratis seks te scoren.

Gratis sekscontacten vinden op NeukenX.nl

Veruit de meeste mensen op NeukenX zijn op zoek naar sex. Wat hun idee van sex is en op welke manier zij dat voor zich zien, verschilt van persoon tot persoon. Zoek jij een fuckbuddy, een lat-relatie, een one-night-stand, online gratis sekscontacten? Houd jij van sensuele en erotische sex of heb je het liever wat wilder of heel erg kinky?

Dit zijn natuurlijk onderwerpen die je met jouw sekscontacten bespreekt, maar je kan in jouw gratis seksadvertentie ook al aangeven waar je naar op zoek bent, wat je verwacht, waar je van houdt, en ook zeker wat je allemaal niet wil.

Jouw seksadvertentie op NeukenX

Op NeukenX kan je gratis een seksadvertentie plaatsen. Hierin kan je wat meer van jezelf laten zien. Aan de hand van foto's, maar ook met informatie over jezelf en jouw voorkeuren. Je kan dus meteen aangeven dat je gratis sekscontacten zoekt voor gratis seks. Iedereen op NeukenX zoekt naar seks, dus het is aan te raden er net iets meer moeite in te steken.

Foto's

Om gratis seks te scoren, hoef je echt geen naaktfoto's te plaatsen. Het kan natuurlijk wel. Als je maar een foto plaatst. Zeker vrouwen zien graag met wie dat ze kletsen. Dat geeft ook een vertrouwelijker gevoel. Je hoeft er niet herkenbaar op te staan, maar je geeft wel meteen een indruk van wie je bent.

Informatie op NeukenX

In jouw seksadvertentie kan je behoorlijk wat informatie kwijt. Je wil geen ellenlange teksten schrijven, want er zijn maar weinig mensen die alles lezen, maar je wil wel duidelijk maken wat jij zoekt.

Je kan aangeven dat je gratis seks zoekt, wie je bent, wat jouw seksuele voorkeuren zijn, en in welke vorm je dat voor je ziet. Geef online nooit persoonlijke gegevens door. Je weet nooit waar ze voor gebruikt worden. Die kan je beter face-to-face uitwisselen.

Gratis seksafspraak online

Mannen willen meestal meteen zo snel mogelijk tot actie over gaan, terwijl vrouwen door de regel wat meer afwachtend zijn. Het is de kunst om daar een middenweg in te vinden. Je hoeft dan ook niet meteen een seksafspraak te maken. Je kan ook eerst een gratis seksafspraak online maken.

Door ook dat meteen in jouw seksadvertentie aan te geven, stel je vrouwen al meer op hun gemak en zullen ze sneller aandacht voor je hebben.

Van gratis sekscontacten naar gratis seksafspraak

Wanneer mensen online op zoek gaan naar seks, dan hebben zij daar allemaal andere gedachtes bij. Niet alleen van de seks zelf, maar ook van de relatievorm en het contact. Je wil elkaar waarschijnlijk wel even leren kennen, maar hoe dat verder verloopt, kan per persoon verschillen.

Ben duidelijk en open

Je kan online heel makkelijk doen alsof je beter bent, dan je werkelijk bent. Daar heb je uiteindelijk niet veel aan. Het werkt veel beter om gewoon duidelijk en open te zijn over wie je bent en wat je zoekt. Zoek jij gratis sekscontacten en wil jij alleen gratis seks? Draai dan niet om de hete brij heen. Er zijn heel wat vrouwen die precies hetzelfde zoeken.

Heb het niet alleen over gratis seks

Op NeukenX is iedereen op zoek naar seks. Maar als jij alleen aandacht voor de seks hebt, dan zal de interesse van de vrouw snel verdwijnen. Het is leuk zo lang als het gesprek geil is, maar zodra het stil valt, is de interesse ook weg.

Toon daarom ook interesse in de persoon aan de andere kant. Leer iemand kennen, vraag hoe haar dag was, wens haar een goedemorgen. Het zijn die kleine dingen die ervoor zorgen dat jij boven het maaiveld uitsteekt. Als je dan ook nog geile sexchats hebt, dan zal haar verlangen naar jou alleen maar groeien.

Meld je gratis aan op NeukenX en plaats jouw gratis seksadvertentie. Je kan ook meteen de andere seksadvertenties bekijken en erop reageren. Hoe meer moeite jij in jouw seksadvertentie steekt, des te meer leden er op jou zullen reageren. Ben gewoon eerlijk en vertel dat je gratis seks zoekt. Voor je het weet heb je geweldige gratis sekscontacten gevonden, met wie jij een hele geile tijd tegemoet gaat.

Zoek je naar: gratis seks?

Druk dan nu hier voor gratis contact!