Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Deze fuckbuddy zoekt een man

Debby(28) schrijft:

Ik zoek een man, haha, ja dat lijkt logisch, maar het is toch niet zo makkelijk als ik dacht. Steeds zeggen mannen dat ze het zien zitten om alleen maar fuckbuddies te zijn, maar vervolgens willen ze toch meer en dat is voor mij niet alleen onmogelijk, maar ik wil het ook echt niet.

Ik weet ook niet waar het aan ligt, maar ik kan me niet voorstellen dat ik die man niet kan vinden. Daarom via deze weg nog een laatste poging om toch die fuckbuddy te vinden waar ik spannende tijden mee kan hebben.

Als je een foto mee stuurt dan zal ik je zo snel mogelijk antwoorden.

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Debby? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Debby !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Debby

Gratis neuken met Debby?

Druk dan hier voor contact!