Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Telefoonsex

De meeste mensen zijn wel bekend met telefoon sex. Voor alle moderne digitale technieken was het de manier om op afstand sex met elkaar te hebben. Door middel van woorden en geluiden kan je elkaar flink geil maken en zo samen tot een orgasme komen.

Vroeger was telefoonsex heel erg populair. Je kon zelfs sexlijnen bellen voor telefoonsex met wildvreemden. Vaak moest je daar dan flink wat geld voor neertellen. Een gratis sexlijn was amper te vinden. En toch zochten heel wat mannen, en ook vrouwen, naar geile telefoonsex.

Lees verder..

Tegenwoordig heeft telefoonsex een hele nieuwe betekenis gekregen. Het is namelijk niet meer alleen geluid waar je geil van moet worden, maar je kan ook telefoon sex met beeld hebben. Want laten we eerlijk zijn, hoeveel mensen gebruiken hun telefoon nog werkelijk om te bellen.

Waar komt telefoonsex vandaan?

Telefoonsex ontstond eigenlijk tegelijk met de opkomst van de telefoon. Wat in het begin toch wel heel erg pikant was, want de operator luisterde eigenlijk mee. Dit was in het begin van de 20e eeuw. Ongeveer halverwege de 20e eeuw werden er telefoonsexlijnen opgezet. .

Tegen betaling kon je telefoon sex hebben met geile vrouwen. Je kon dan luisteren naar sexverhalen of direct contact hebben met een telefoonmeisje. Iedereen kent wel het beeld van de gezette huismoeder die hijgt aan de telefoon terwijl ze de piepers aan het schillen was. .

Begin jaren 90 kwam het internet om de hoek kijken. Naast sex bellen, kon je nu ook opeens sexchatten. Dankzij online platformen kon men anoniem telefoonsex hebben, sexchatten en niet alleen met betaalde vrouwen, maar ook geile telefoonsex met vrouwen die er net zo geil van werden. .

Voor vrouwen was er wel eens gratis telefoonsex, zodat zij aanwezig waren voor de betalende mannen. De laatste jaren heeft de technologie een flinke vlucht genomen en de mogelijkheden zijn ondertussen eindeloos. Telefoon sex met beeld, live webcammen, spraakberichten en het versturen van foto’s zijn nu allemaal de gewoonste zaak van de wereld. .

Andere vormen van sex op afstand

Ondertussen zijn er dus een heleboel andere mogelijkheden naast telefoonsex, die de hele beleving nog veel geiler maken. .

Sexting

Sexting is het versturen van erotische tekstberichten. Het wordt ook wel sexchatten genoemd. Dit blijft niet alleen beperkt tot het versturen van tekst. Je kan namelijk ook foto’s en video’s meesturen. Wat het geheel natuurlijk een heel stuk geiler maakt, dan wanneer je alleen maar woorden leest. .

Webcammen

Webcammen is ontzettend populair en is de vorm van virtuele sex die het dichtste bij echte sex komt. Je kan elkaar zien en horen, met elkaar praten, en zo samen tot een heerlijk hoogtepunt komen. Je kan webcammen met jouw partner, maar er zijn ook webcamsex websites waar je met vreemden kan sexcammen. .

Spraakberichten

Spraakberichten versturen lijkt natuurlijk erg op telefoonsex, maar is niet helemaal hetzelfde. Ze kunnen namelijk beluisterd worden wanneer de ontvanger wil of teruggeluisterd worden, wanneer de ander even niet beschikbaar is voor sex. Het is een vorm van gratis telefoonsex, waarbij je niet tegelijkertijd aanwezig hoeft te zijn. .

Virtual reality

Virtual reality biedt ook de mogelijkheid tot digitale sex. De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kan dan met een virtuele entiteit sex beleven. Het is meer 3D dan webcammen en geeft nog meer het gevoel van echte sex. .

Sexgames

Veel mensen vinden ook veel genot in sexgames. Die zijn er in alle vormen, maten en uitvoeringen. Altijd al een geile fantasie gehad over een harem? Wil je eens zien hoe een vrouw door een octopussy genomen wordt? In sexgames kan het allemaal. .

Hoe vind je telefoon sex contacten

Telefoon sex contacten vind je vooral online. Je kan moeilijk aan die geile overbuurvrouw vragen of ze geile telefoonsex met jou wil. De geile meiden die gratis telefoonsex zoeken, gaan ook allemaal online op zoek. .

Sex websites

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten sex sites te vinden. Sexdating websites, sexchat websites, webcamsex sites, en ga zo maar door. Je hoeft je ook niet te beperken tot een platform, maar kan je op verschillende sex sites gratis aanmelden en zo nog meer kans maken om een sexcontact voor telefoonsex te vinden. .

Ben meteen duidelijk en eerlijk

Op sex sites zoeken mensen naar allerhande vormen en soorten sex. Dus ook naar telefoonsex. Je kan meestal gratis een profiel maken of een sexadvertentie plaatsen, en daarin kan je meteen heel duidelijk aangeven waar jij naar zoekt. De mensen die dan op jou reageren, weten al dat jij telefoonsex zoekt. Je krijgt dan sneller contact met iemand die precies hetzelfde zoekt als jij. .

Begin niet meteen over telefoonsex

Mensen melden zich om allerhande redenen op sexsites aan en het is dan ook niet zo dat iedereen meteen doet wat jij wil. Toon interesse in de persoon voor je begint over telefoonsex. Wanneer je al een leuk contact en een geile klik met iemand hebt, is de kans vele malen groter dat deze persoon ook verder wil gaan met telefoonsex. .

Telefoonsex zonder telefoon

Niet iedereen die telefoonsex wil, staat er ook meteen om te springen om zijn of haar telefoonnummer af te geven. Dat is toch persoonlijke informatie die niet iedereen graag online deelt. Gelukkig zijn er ook nog een heleboel andere platformen waar je telefoonsex kan hebben, zonder dat je meteen jouw telefoonnummer hoeft af te staan. Denk dan bijvoorbeeld aan Skype voor Skype sex. .

Telefoonsex is eigenlijk wat achterhaald. Er zijn zoveel opties tegenwoordig en telefoonsex is dan de minst aantrekkelijke voor veel mensen. Met telefoonsex wordt dan eigenlijk ook bedoeld dat je live met elkaar praat. En dat kan via heel veel platformen naast de telefoon. Dat kan natuurlijk wel op jouw telefoon zijn. Dat is wel zo handig als je een smartphone hebt. .

Telefoon sex contacten vinden, hoeft dan ook helemaal niet moeilijk te zijn. Meld je gratis aan op verschillende sex sites en sta open voor andere manieren van contact dan alleen maar bellen. Toon oprechte interesse, ben duidelijk en eerlijk, begin niet meteen over sex, en voor je het weet heb jij het geilste sexcontact leren kennen, met wie jij de heetste telefoonsex zal beleven. .

Zoek je naar: telefoonsex?

Druk dan nu hier voor gratis contact!