Ben jij wel lekker hardhandig?

Renata
Mijn naam is:
Renata
Mijn leeftijd:
36 Jaar
Ik woon in:
Haskerdijken
(Friesland)
Like mij?
15 Likes
Like mij!

Renata(36) schrijft:

Deze single meid heeft niet zo vaak sex en daar heb ik eigenlijk wel behoefte aan.. Maar weet je wat het probleem is met de mannen van tegenwoordig??

Die hebben allemaal van die zachte handjes! Ik wil gewoon een man die me keihard komt palen, geen gezeik en gewoon me lekker neuken! Heb jij zin om ieder weekend mij een flinke beurt te geven? Ik hoop je snel te zien dan!

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Renata? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Renata !

1 Reacties

  • Tommy

    2 jaar geleden

    Hey Renate woon aan anderekant van heerenveen...kan helaas niet naar jouw komen ivm verlatings-angst hondje, maar mag hier wel komen voor lekkere sex...gr Tom

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Renata

Gratis neuken met Renata?

Druk dan hier voor contact!