Ik ben ontzettend lenig en geil

Kath
Mijn naam is:
Kath
Mijn leeftijd:
31 Jaar
Ik woon in:
Marken
(Noord-Holland)
Like mij?
11 Likes
Like mij!

Kath(31) schrijft:

Toen ik jong was heb ik op hoog niveau geturnd . Door een blessure kan ik dat niet meer, maar de flexibiliteit ben ik nooit verloren.

Stel je eens voor dat ik mijn benen in m’n nek leg en dat je dan met je grote lul mijn kutje en kontje afwisselt tot je je heette zaad over mijn straffe lichaam spuit. Als ik dit al schrijf krijg ik al een vochtig spleetje.

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Kath? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Kath !

2 Reacties

  • Genotstampertje20cm

    2 jaar geleden

    Schat 35 om een je een grote orgasme te geven spreek maar iets af ik wacht er op

  • Hans

    2 jaar geleden

    Hoi Kath ik ben een getrouwd man van 31jaar die stiekem een keer vreemd wil gaan.... Zin om af te spreken en elkaar lekker te verwennen? Xxx hans

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Kath

Gratis neuken met Kath?

Druk dan hier voor contact!