Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Raak mijn ziel en ik ben jouw sexslaaf

Ash(27) schrijft:

Ik ben onderdanig, maar niet voor iedereen.
Als ik echt een connectie met iemand heb, zeker op spiritueel vlak, dan wil ik mijzelf daarin verliezen en dan ben ik heel onderdanig en wil ik alles doen om mijn meester gelukkig te maken.
Ik val op oudere, wijze mannen, verzorgd, strikt, rechtvaardig, met een lief karakter, maar ook een lichtelijk onvoorspelbare kant.
Daar kan ik heel gelukkig van worden. Zo'n man kan bijna alles met mij doen.

Vertrouwen is dan erg belangrijk en dat geef ik niet zomaar weg.
Ik ben nog jong, maar weet heel goed hoe dit werkt en heb er ook al ervaring mee. Die ervaring mag uitgebreid worden en ik heb grenzen die nog verder onderzocht kunnen worden.

Ben jij die man?

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Ash? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Ash !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis