Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Sexy bakker wilt weten of jij een koekje lust

Sexy Bakker(54) schrijft:

Als bakker sta ik de hele nacht in hete ruimtes, ik maak heerlijke koekjes, maar ik hoop dat je antwoord is dat je geil bent.

Lachen vind ik belangrijk, ook tijdens de seks! Ik hoef niet per se een afgetrainde vent, mag wel natuurlijk, maar ik kan een buikje net zo lekker vinden om mee te knuffelen. Gezichtsbeharing is ook een plus. Ik heb wel eens iets gehad met iemand die veel jonger was dan mij en ik weet niet of ik daar zin in heb, maar je mag het altijd proberen als je helemaal overdonderd bent door mijn profiel.

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Sexy Bakker? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Sexy Bakker !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Sexy Bakker

Gratis neuken met Sexy Bakker?

Druk dan hier voor contact!