Waarom ben je hier aangemeld?

SP96
Mijn naam is:
SP96
Mijn leeftijd:
24 Jaar
Ik woon in:
Woldendorp
(Groningen)
Like mij?
18 Likes
Like mij!

SP96(24) schrijft:

Volgens mij is dat niet de moeilijkste vraag die je ooit hebt hoeven beantwoorden toch?

Voor mij is het puur voor sex en neuken. Door mijn drukke carriere heb ik de tijd (en ook zeker de behoefte) niet aan iemand vaker dan 3x.

Meestal na de vierde keer beginnen de gevoelens en daar heb ik echt geen zin in. Ik wil gewoon lekker van elkaar genieten, daarna weer veilig en rustig naar huis!

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met SP96? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
SP96 !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
SP96

Gratis neuken met SP96?

Druk dan hier voor contact!