BDSM slaafje wilt meer ervaren

Pretmetjanet
Mijn naam is:
Pretmetjanet
Mijn leeftijd:
48 Jaar
Ik woon in:
Almere
(Flevoland)
Like mij?
1 Likes
Like mij!

pretmetjanet (48) schrijft:

Ik heb enige ervaring, maar ben door omstandigheden mijn meester kwijt geraakt. Dit heeft mij veel moeite gekost om mee om te leren gaan, maar ik ben er nu weer klaar voor. Ik zoek een lieve, rechtvaardige meester die hard en streng kan zijn.

Ik heb veel uitleg nodig, maar ik doe het graag goed en dus altijd mijn best. Al vind ik straf soms ook wel heel prettig.

Ik wil mijn meester dienen en weten dat hij mij beschermt en mij de juiste dingen leert. Ik verzorg mij zelf goed en helemaal naar wens van mijn meester.

Ik heb speeltjes en kleding.

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met pretmetjanet? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
pretmetjanet !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Pretmetjanet

Gratis neuken met Pretmetjanet ?

Druk dan hier voor contact!