Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Iemand die met zichzelf speelt en me er foto's van stuurt.

Kimmieej(27) schrijft:

LAAT ME DUIDELIJK ZIJN! OP ZOEK NAAR IEMAND DIE GEIL KAN PRATEN!! het kan me echt niet gek genoeg! ik ben niet van het zachte en lieve... ik wil met je praten over alle soorten harde seks.. hoe harder hoe beter, toch? heeft iemand ervaring met harde seks??

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Kimmieej? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Kimmieej !

2 Reacties

 • HartAndy68

  4 years ago

  Ga je mijn nog email en en als je dan een app van google hangouts en/of kik Messenger download kunnen we de hele dag of nacht geil praten over harde sex, zoals je wilde.
  Andy

 • HartAndy68

  4 years ago

  Kiemmieej
  Hangouts:; [email protected]
  Of Kik HartAndy68
  Geile harde sex praat!!!

  Hoi Andy

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis