Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Ondeugende dokter zoekt speelse patient

Inge(26) schrijft:

Goedemiddag, gaat u maar even zitten en vertel me eens waar u last van heeft Het kriebelt heel erg in uw broek? Dat is wel apart.

Dat moet ik verder onderzoeken. Laat uw broek maar even zakken dan kan ik eens kijken hoe het er voor staat. Dat is wel een mooi exemplaar. Hoe voelt het aan als ik er langs streel?

U krijgt dan nog meer kriebels? Misschien moet het even erger worden voor het beter wordt. Ik zal eens speciale behandeling voorschrijven.

Vind jij het ook zo geil om rollenspellen te spelen? Vul dit verhaaltje dan verder aan, als patiënt zijnde en als je het lekker doet, krijg je zeker antwoord.

Ik doe graag rollenspellen en zoek iemand om mee te spelen.

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Inge? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Inge !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Inge

Gratis neuken met Inge?

Druk dan hier voor contact!