Mijn vriend kijkt de hele tijd naar andere vrouwen

Miss-Ly01
Mijn naam is:
Miss-Ly01
Mijn leeftijd:
33 Jaar
Ik woon in:
Stuifzand
(Drenthe)
Like mij?
10 Likes
Like mij!

Miss-Ly01(33) schrijft:

We hebben nog niet eens heel lang verkering met elkaar en mijn vriend kijkt nu al om naar andere vrouwen. Het lijkt er wel op of hij alleen aan mij niet genoeg heeft en als de buurvrouw buiten komt in een veels te kort rokje dan drukt hij bijna zijn tong tegen het glas van de vooruit om een glimp op te vangen.
Ik geef toe, ik kijk ook heus wel naar andere mannen, maar dat doe ik stiekem en echt niet zo vaak als mijn vriend dat doet.

Is dit iets waar alle mannen last van hebben? Geil jij ook op de kont van een ander terwijl je thuis al een vrouwtje hebt?

Misschien moet ik ook maar wat makkelijker zijn en m'n ogen flink de kost geven. Wil je me anders een spannende foto sturen?

Stel we komen elkaar tegen bij de kassa van de Albert Heijn of ergens op straat, zou jij dan heel bewust de tijd nemen om me na te kijken?

Ik zou me wel vereerd voelen als je naar me gluurde, maar aangezien ik al gebonden ben, kan ik er niet op in gaan. Dat snap je wel neem ik aan.

Vind je me mooi om te zien?

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Miss-Ly01? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Miss-Ly01 !

3 Reacties

 • FRANS

  2 jaar geleden

  Hallo ik woon dicht in de buurt ben 63 maar wil wel een wat anders mijn vrouw is gouw moe als ik sex wil morgenavond kan ik bij je zijn woon op noo rdscheschut mail me of bel me je zult er geen spijt van hebben wand je wilt zelf ook graag liefde

 • Faisal

  2 jaar geleden

  Hallo hoe gaat het?ik ben een gebonden man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te praten of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever eerst Whatsapp. 0657883588 wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder xxxjes uit Utrecht

 • Xport7

  2 jaar geleden

  Hey lekkerding zin om tekeer te gaan?
  Jongen 19 jaar
  Afspraakje maken mail of app me.
  Mail is Xanderport99@hotmail.com

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Miss-Ly01

Gratis neuken met Miss-Ly01?

Druk dan hier voor contact!