Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Ben jij wel groot geschapen?

Andrea (35) schrijft:

Weet je waar ik nou echt wel eens klaar mee ben? Van die mannen die stoer doen over hun grote lul, maar als het er dan op aan komt en de broek gaat uit het dan zo ontzettend tegen valt.

Ik wil dat ik het uitschreeuw als je volledig met je lul in mijn strakke kutje glijdt. Ik ben een dame met een flinke reet en dan moet de lul wel groot zijn om er wat van te voelen.

Heb jij wel een grote?

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Andrea? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Andrea !

4 Reacties

 • henk 53j

  3 years ago

  hoi ik heb wel zin maar heb ik genoeg 18 cm lang vanaf buik en 6 cm dik ben 190l 95kg kortdonker haar geen baard bril snor of tatoes kom uit omg emmen

 • Ronnie

  3 years ago

  Ik woon in een dorp naast wachtem en nog geen vrouw horen klagen over de grote dus misschien de moeite waard om een keer wat af te spreken ik hoor graag van jou schat ????

 • Rinkie

  3 years ago

  Hallo,ik werk in Coevorden en kom dagelijks langs Wachtum.
  Voor een lekkere date neem contact met mij op.

 • Dick

  3 years ago

  Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 48 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te praten of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht bel me maar

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis