Heb jij even tijd voor mij?

Sexylucc85
Mijn naam is:
Sexylucc85
Mijn leeftijd:
35 Jaar
Ik woon in:
Zierikzee
(Zeeland)
Like mij?
9 Likes
Like mij!

sexylucc85(35) schrijft:

Wat ben je aan het doen?

Ik ben net wezen sporten en het was heerlijk, heb je misschien tijd om met mij te even te sexchatten, en mij een beetje op te geilen?

Ik heb alvast een geile advertentie geplaatst, hoop dat er iemand gaat reageren.

Ik ben op zoek naar een leuk gezelschap hier. Mijn mond is heel getalenteerd en je zou me misschien niet kunnen weerstaan.

Als we elkaar zien, zal ik je met veel details beschrijven wat ik met je wil doen.

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met sexylucc85? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
sexylucc85 !

2 Reacties

  • Kofi

    1 jaar geleden

    Halllo lieverd goede dag. Ik ben kofi uit Ghana. Ik hoop dat kunnen we iets n lekkerste af kan spraken. Ik doe alles jij zegt. Graag aap me 0697921857. Ikvhoor graag

  • Jacky

    1 jaar geleden

    Hey, en wel zin om samen iets te ondernemen? Ik Jack, 40 jaar. 193m en 90 kilo. Intiem geschoren en normaal postuur. Hou van massages geven en genieten van elkaar .. geen persoon die alleen aan zich zelf denkt.. schrijf of bel je me? Gr Jack

Laat een reactie achter

Onze voorwaarden
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Sexylucc85

Gratis neuken met Sexylucc85?

Druk dan hier voor contact!