Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Hou je van dikke bobbies?

Kikki(35) schrijft:

Hey lekker ding van me! Hou je een beetje van dikke tieten of ben je meer een billen man? Ik hoop het eerste want ze zijn mijn grootste sterktepunten..

Wil je lekker bij me langs komen en me tussen mijn tieten komen neuken?

Het is alweer zo lang geleden dat ik wat mannelijke sappen over mijn boobies heb gehad. Wil jij de volgende zijn?

Ik wacht op je!

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Kikki? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Kikki !

3 Reacties

 • Dick

  3 years ago

  Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 48 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te praten of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht

 • Adraantje

  3 years ago

  Hey Kikki.
  Ik hou er wel van om lekker tussen je tieten te nemen. Mag ik ook de anere gaatjes nemen? App me op 06 25005924 kus Ad

 • Eric

  3 years ago

  Hi Nikki ik ben Eric en wil jou boogjes wel bevochtigen hoor snel van je

Laat een reactie achter

Kikki

Gratis neuken met Kikki?

Druk dan hier voor contact!