Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Hoe moet je neuken

Door:
Sarah
Geplaatst:
04-04-2022
site.commets:
6

Neuken. Dat kan toch iedereen? Ja, uiteindelijk dokteren de meeste mensen wel uit hoe ze een pik in een kut moeten krijgen. Dan pompen ze wat. De man heeft een orgasme. En dat was het dan. Voor een enkeling is dit misschien genoeg, maar de meeste mensen willen toch iets anders wanneer ze aan sex denken. De kans is groot dat je hier terecht bent gekomen, omdat je geen goed sexleven hebt. Jouw bedpartner heeft waarschijnlijk heel weinig zin in sex. Weet je hoe dat komt? Heel direct. You suck in bed, and not in a good way. Dat geldt overigens net zo goed voor je sexpartner, want als die een kei in bed was, dan zat je hier ook niet.

Tip: Wil jij nu neuken? Bekijk dan deze advertenties

Mooi zo, want je gaat vanaf nu alleen nog maar vooruit en je kan alleen maar beter in bed worden. Je vindt hieronder namelijk alles wat jij nodig hebt om jouw sexleven flink te verbeteren.

Sex is meer dan penetreren

Veel mensen gaan ervan uit dat wanneer ze “sex” horen dat het gaat over de penetratie. Maar dat is echt onzin. Sex kan al een bepaalde blik zijn, een subtiele aanraking. Meer is er niet nodig om de lust op te wekken en het seksuele spel, en dus de sex, gaat van start. Wanneer je dat doorkrijgt, dan zal je ook veel beter worden met neuken, de daad. Maar daar zijn we nog niet. Nog lang niet. Want voor goede sex, voor lekker neuken, neem je de tijd. Zoveel tijd als mogelijk. Je wilt de penetratie namelijk uitstellen en niet zo snel mogelijk voor elkaar krijgen.

Sex zit bij een vrouw vooral tussen de oren

Denk nou niet dat je er makkelijk vanaf komt, want dat is zeker niet het geval, maar als je het jezelf een stuk makkelijker wil maken, dan laat je tot je doordringen dat sex bij een vrouw vooral tussen de oren zit. Dat betekent dat zij meer nodig heeft dan jouw goddelijke lichaam om geil te worden. Je kan een sexbeest zijn, alle technieken kennen, maar als het bij jouw bedpartner niet goed tussen de oren zit, dan zullen jullie er allebei niet van genieten. Dat is andersom trouwens ook zo, in die zeldzame gevallen dat een man zich niet alleen door zijn pik laat leiden.

Dat tussen de oren is ook handig. Het betekent dat je haar geil en opgewonden kan maken, zonder dat je aan haar hoeft te zitten, zonder dat je per se goed moet kunnen zoenen, zonder dat je de befkoning moet zijn en zonder dat jij als een gigolo moet presteren. Met de juiste woorden, speelse blikken, stiekeme aanrakingen, flirten en teasen, bereik je heel veel meer. Daar bouw je de lust mee op. En die lust heb je nodig om echt geil, intens, lekker te neuken. Dan is het evengoed wel prettig als je ook nog weet wat je doet, of als je in ieder geval moeite doet om erachter te komen hoe je het moet doen.

Alle vrouwen zijn namelijk anders. En iedere vrouw vindt iets, bijvoorbeeld vingeren, op een andere manier lekker. Het is dus bij iedere vrouw opnieuw uitvinden waar ze heet en nat van wordt. En wat is er nou lekkerder dan sex uitproberen en met elkaar experimenteren. Je wilt natuurlijk wel een beetje weten in welke richting je het moet zoeken, maar zover is het nog niet.

Neuken begint met flirten

Als je wil leren neuken, dan begint dat met flirten al. Dan merk je hoeveel chemie jullie hebben. Flirten en plagen zijn ook een geweldige manier om erachter te komen wat de gevoelige plekjes van de ander zijn. Waar kan je haar mee laten blozen? Daar wordt ze vast ook heter van. Hoe reageert ze als je seksuele toespelingen maakt? Hou dit in het begin wel heel subtiel en doe het eigenlijk pas als zij daar overduidelijk aanleiding voor geeft.

Tijdens het flirten en plagen kan je ook al laten merken dat jij meer wil dan plat wat neuken. Erotiek, passie, dat zit in hele kleine dingen. Bepaalde muziek, sfeer, kaarsjes, een geurtje waarvan je weet dat zij die lekker vindt. Jezelf extra verzorgen. Een klein beetje moeite doen. Daarmee breng je een vrouw in de juiste mood, en de juiste mood zal jou de beste sex opleveren.

Flirten tijdens het chatten

Chatten is fantastisch voor een heleboel dingen, en flirten is er daar zeker een van. Zeker als je geen Casanova bent, dan werkt flirten tijdens het chatten heel goed. Je kan namelijk wat langer nadenken over je antwoord en de ander ziet niet dat jij je ongemakkelijk voelt. Daarnaast leidt flirten tijdens een chat ook heel veel tot sexchats en die zijn weer ideaal om erachter te komen wat zij allemaal lekker vindt en zo is het veel makkelijk uitvogelen wat zij lekker neuken gaat vinden. Als ze iets aangeeft, dat jij nog niet zo beheerst, dan kan je daar al eens wat meer info over opzoeken of video's over bekijken. Daarnaast is dit ook al een onderdeel van het voorspel. Dat eerdergenoemde “het zit bij een vrouw tussen de oren”, daar gaat een chat jou bij helpen. Want jij kan haar nu al een heel plaatje voor schilderen, waar zij zich een beeld van gaat vormen, en waarvan zij dus geil wordt. Dat wordt meteen al lekkerder neuken, want hoe meer je de lust opvoert, hoe meer zin zij er ook in zal hebben. Overdrijf de sex talk echter ook niet, want daar kan ze net zo goed op afknappen.

Het voorspel

Oke. Je hebt geflirt, geteased, geplaagd, je hebt geile chats gehad, je hebt een goede sfeer gecreëerd, je hebt moeite gedaan, een lekker geurtje op, en nu zit je tegenover elkaar en is het tijd om fysiek met de sex te beginnen. De spanning tussen jullie is te voelen.

Zoenen

Veel mannen onderschatten hoe opwindend en erotisch een goede zoen kan zijn. Je kan hier een vrouw helemaal wild mee maken. Passie is gewenst, een rondtollende tong en veel druk, from the get go, is dat niet. Plaag haar eerst. Kom met jouw lippen dicht bij de hare en draai je heel langzaam af, zodat jouw lippen net de zijkant van haar lippen raken, bijvoorbeeld. Zoen haar rustig, onderzoekend, probeer met het puntje van je tong haar echt te proeven, haar lippen te ontdekken, haar tong te strelen. Je zal merken dat zij dan degene is die de versnelling indrukt. Hoe meer jullie opgewonden raken, des te wilder mag het zoenen natuurlijk ook worden.

 • Je wil geen hele droge mond hebben
 • Maar je wil ook geen speekselfestijn ervan maken
 • Wissel snelheid, druk, manier van zoenen, aanrakingen, zachte beetjes, af
 • Probeer je beheersing te bewaren. Een vrouw merkt dat en vindt dat ontzettend sexy

Vrijen

Tijdens het zoenen, begint ook het voorspel, met vrijen, strelen en orale sex. Neuken zonder voorspel kan heel lekker, heel geil, heel opwindend, super zijn. Wanneer het eens af en toe tussendoor gebeurt. Niet als het standaard kost is. Dan is de passie en de lust er wel vanaf en is het meer een moetje, waarschijnlijk om van het gezeur af te zijn. Het is ook wel vreemd dat zoveel mannen geen moeite steken in het voorspel. Ze weten niet wat ze missen. Het zal het neuken veel intenser maken. Neem ook de tijd voor haar. Bij een vrouw duurt het allemaal net even wat langer. Zie het niet als een taak, maar geniet ervan. Als je het genot ervan kent, zal je er geen genoeg meer van krijgen.

Vooral als je nog niet zo ervaren bent, zal het voorspel wat spanning met zich meebrengen. Je bent, net als iedereen in het begin, gewoon wat onzeker. Laat dat voor je werken. Geef aan dat je wel even op ontdekkingstocht moet. Laat achterwege dat je onervarenheid je onzeker maakt, maar vertel haar hoe je niet kan wachten om te ontdekken waar zij opgewonden van raakt. Daarmee kan je al een aantal deuren wagenwijd openzetten. En haar poes dus ook.

Hoe moet je vingeren

Er zijn ontzettend veel vingertechnieken online te vinden. Verdiep je daarin. Dat zal je alleen maar geilere sex opleveren. Niet iedere vrouw vindt hetzelfde lekker. Hoe meer verschillende techniekjes jij dus kent, hoe groter de kans is dat je haar bloedgeil krijgt. Neem ook de tijd om erachter te komen wat zij dan lekker vindt. Je hebt geen haast. Wat je sowieso in gedachte moet houden?

 • Houdt het steeds allemaal goed nat, dat kan met spuug, maar ook met olie of glijmiddel, of als zij erg vochtig is, dan kan je dat gebruiken.
 • De vagina bestaat uit meer dan het gaatje waar jij naar binnen wil.
 • Vooral de clitoris is erg gevoelig en de meeste vrouwen bereiken zo dan ook het snelste een orgasme. Ga ten allen tijden voorzichtig met de clitoris om.
 • De schaamlippen verdienen ook hun portie aandacht
 • Zorg dat je nagels schoon zijn en dat ze geen scherpe randjes hebben. Doe ook je ringen en eventuele armbanden af.
 • Begin altijd rustig en bouw het op
 • Blijf afwisselen met snelheid, druk en bewegingen tot je merkt dat ze heel heet wordt
 • Als je merkt dat zij klaarkomt, verander dan niet wat je doet, maar ga precies met die snelheid, druk en beweging door, of zij moet aangeven dat ze het anders wil

Echt lekker beffen

Beffen is een kunst. Met je tong de juiste beweging, met de juiste druk, op de juiste plekjes maken. Ja, als jij met je tong als een wilde over haar vagina heen raast en af en toe naar binnen duwt, dan is dat beffen, maar weinig vrouwen zullen er echt heet van worden. Net zoals bij vingeren, zijn er een hoop technieken die je kan leren. Deze vind je in overvloed online en het is een kwestie van uitproberen. Je kan ook dezelfde aandachtspunten aanhouden om ervoor te zorgen dat het zeker lekker is en dat je sneller ontdekt hoe jouw sex partner het precies geil vindt.

In welk standje begin je met neuken?

Het wel zo fijn als je elkaar aan kan kijken. Zeker als je nog aan het oefenen bent. Dat is ontzettend geil, maar het is vooral ook fijn als je aan elkaar kan zien en je kan makkelijker communiceren of het lekker is of niet. Er zijn standjes waarbij je dieper kan stoten, standjes waarbij de g-spot meer gestimuleerd wordt, standjes waarbij je haar ook nog op andere manieren kan plezieren, haar clitoris stimuleren bijvoorbeeld, en standjes waarbij zij bijvoorbeeld met je ballen kan spelen. Begin simpel, oefen veel en probeer geregeld eens een nieuw standje. Lekker neuken, is ook afwisselen.

Het penetreren

Pik in kut en pompen maar. Ook dat is neuken. Is het lekker? Ook, soms, niet altijd of de hele tijd. Jouw manier van stoten, is erg bepalend voor hoe lekker het is. Je hoeft je pik echt niet meteen naar binnen te rammen. Het is zelfs lekker als je daar ook rustig aan mee doet, haar ermee plaagt. Als je bovenstaande allemaal een beetje volgt, dan is ze erg geil en wil ze jou in zich voelen. Als je dat even rekt, dan wil ze het nog meer. Wanneer je eindelijk jouw pik in haar kut hebt, wissel dan af met diepte, snelheid en probeer ook eens op een andere manier te stoten dan alleen maar recht vooruit. Ook dit kost veel oefenen, uitproberen en opletten hoe zij erop reageert.

Klaarkomen

Je komt zelden tegelijk klaar. Mannen komen doorgaans eerder klaar dan vrouwen. Veel vrouwen zeggen, en menen dat ook wel, dat het klaarkomen voor hen minder belangrijk is. Negeer dat gewoon. Als je wil leren neuken, en je wil goed leren neuken, dan is het voor beiden belangrijk dat jullie een hoogtepunt bereiken.

Wil je echt scoren? Dan zorg je dat zij eerst klaarkomt. Nog voor je haar gaat neuken. Door te beffen en te vingeren. Je kan haar vragen om je te helpen als het nog niet helemaal lukt. Als ze dan klaargekomen is, dan zal ze in extase raken wanneer je haar neukt. Best wel wat vrouwen kunnen dan ook meerdere orgasmes hebben. Ze gaat het in ieder geval heerlijk vinden.

Ben jij al klaargekomen en zij nog niet? Dan is het nog niet afgelopen. Doe moeite om haar ook klaar te laten komen. Met je vingers, door te beffen, met een speeltje. Je kan haar vragen wat ze lekker vindt, doen wat je weet dat ze lekker vindt. Stop in ieder geval niet. Als je te lang stopt, dan ebt bij haar het gevoel ook weg. En hoewel niet alle vrouwen dit toegeven, kan dat heel erg frustrerend voor ze zijn. Ze zal een volgende keer veel minder zin in sex hebben. Als jij het belangrijk vindt dat zij klaarkomt en je laat dit merken, dan zal zij er veel meer van genieten en ook veel meer zin in sex hebben.

Neuken is lekker en geil en opwindend, als je er moeite en tijd insteekt. Als je het belangrijk vindt dat jullie allebei genieten. Maak je niet te druk als het allemaal niet meteen lukt of van een leien dakje gaat, maar zie het als onderdeel van de weg naar genot. Als je rustig aan doet met alles, dan kan er weinig misgaan, en of het dan lukt of niet, je kan er allebei van genieten. Iedere keer dat je met een nieuw iemand naar bed gaat, is het ontdekkingsreis om uit te vinden wat jullie allebei lekker en geil vinden. Zo leer je vooral ook zelf wat je lekker en opwindend vindt en hoe jij optimaal kan genieten van het neuken. Dan is het meteen makkelijker om jouw bedpartner ook te laten genieten. En dat is hoe je het lekkerste en geilste neukertje voor iedere vrouw kan worden.

6 Reacties

 • HarryOrdex

  1 year ago

  You've made the point! [url=https://dissertationwritingtops.com/]dissertation research and writing[/url] dissertation writers uk [url=https://helpwritingdissertation.com/]buying dissertation[/url] nursing dissertation writing service

 • GregoryCok

  1 year ago

  Effectively expressed truly! ! writing a comparison essay https://writingpaperforme.com how to write an essay about myself https://writingthesistops.com

 • Josephfok

  1 year ago

  I suffer from continuing migraines and have tried numerous medications with speck success. A pen-pal recommended CBD, so I undisputed to give it a try. I was amazed at how quickly it helped to alleviate my migraine wretchedness and nausea. I second [url=https://www.cornbreadhemp.com/products/full-spectrum-cbd-gummies]https://www.cornbreadhemp.com/products/full-spectrum-cbd-gummies[/url] buying CBD grease regularly as a preventative measure, and set up noticed a relevant let up in the frequency and hardness of my migraines. I immensely praise CBD in support of anyone looking for a unartificial alternative to conventional migraine medications.

 • cbd store

  1 year ago

  Have you tried the untrained item deterrent product? I'm undeviating you can manufacture the proper sense with our CBD pen. Made with simple cannabis grease extracted from organically grown hemp, our CBD grease vaporizer apparatus is suitable for anyone who is disquieted or needs steal to impassive down and focus. If in a trice this mechanism does not stop working, then devise advise you, the actions that you necessary to do are described in detail.

 • DavidDuh

  1 year ago

  Suffer with you tried the new item bar-room product? I'm undeviating you can devise the proper sense with our CBD pen. [url=https://mjcbdd.com/what-is-the-safest-vape-device]safest vape[/url] Made with virgin cannabis lubricant extracted from organically grown hemp, our CBD oil vaporizer accoutrements is appropriate in compensation anyone who is agog or needs steal to calm down and focus. If swiftly this machinery does not slow working, then will-power help you, the actions that you necessary to do are described in detail.

 • Immatry

  1 year ago

  The median duration of tamoxifen withdrawal was 6 stromectol canada

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis