Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

17 technieken voor geweldig beffen

Door:
Sarah
Geplaatst:
07-02-2023
site.commets:
0

Als je het goed wil doen bij de vrouwtjes, dan zorg je ervoor dat je de befkoning wordt. Dan maakt het niet meer uit wie jij bent, hoe jij eruitziet, wat voor een werk dat je doet. Dat valt dan opeens allemaal weg. Het enige wat vrouwen dan nog willen is jouw tong tussen hun benen.

En vrouwen praten daar maar al te graag over met hun vriendinnen. Mannen die echt lekker kunnen beffen, zijn gewoon zeldzaam. Wat vreemd is, want het is voor iedereen te leren. Het begint met technieken en trucjes en dan ga je heel veel oefenen.

Alsof dat een straf is om te doen. En als eenmaal rondgaat dat jij lekker kan beffen, dan willen al die vriendinnen dat ook eens meemaken. Voor je het weet heb je een trio. Een vrolijke en bevredigde partner staat gelijk aan een leuk leven. Dus ook als je niet in het rond kan of wil neuken, is het aan te raden om goed te leren beffen.

En dat is helemaal niet zo lastig. Met deze 17 technieken leer jij precies hoe jij een vrouw kan verwennen. Alle vrouwen zijn anders, dus hoewel deze technieken jou een heel eind op weg zullen helpen, zal je toch ook echt aandacht voor de vrouw en hoe zij reageert, moeten hebben. Die combinatie zal ervoor zorgen dat jij haar een onvergetelijke befbeurt geeft.

Een vrouw laten genieten was nooit zo makkelijk

Vrouwen waren vroeger helemaal niet zo open over wat ze wel of niet lekker vonden. Vaak wisten ze dat zelf niet eens. Maar dat is tegenwoordig echt helemaal het tegenovergestelde. Vrouwen genieten van sex, proberen van alles uit, liegen er niet meer over dat ze masturberen, en ze gebruiken allerhande geile sextoys.

En aangezien vrouwen nu veel beter weten wat ze lekker vinden, daar vaker van genieten, en zich dus ook makkelijker kunnen laten gaan, is het ook een heel stuk eenvoudiger om haar te laten genieten, zeker tijdens het beffen.

17beftechniekenBlogPic2

De perfecte warming-up

Als je meteen tussen haar benen duikt en je tong tekeer laat gaan, dan zal zij er niet echt van genieten. Dat kan best een keer voorkomen, maar ook dan is er een opbouw van bijvoorbeeld plagen en flirten aan vooraf gegaan. Je wil daar dus eigenlijk naartoe werken.

1. Speel met haar borsten en tepels

Begin lekker met haar te vrijen en besteed vooral ook veel aandacht aan haar borsten en tepels. De tepels zijn ontzettend gevoelig, vergelijkbaar met de clitoris. Laat je lekker gaan en lik haar tepels, masseer haar borsten, streel haar tepelhof, en je zal merken dat zij daar heel erg geil van wordt.

2. Knabbel en lik haar dij

Ook wanneer je bij haar kutje belandt, dan ga je eerst even van de omgeving genieten. Masseer haar dijen aan de binnenkant. Doe dat heel rustig, maar wel met redelijke druk. Laat jouw tong dan jouw vingers volgen en als je merkt dat ze er opgewonden van raakt, dan kan je best ook een beetje knabbelen.

3. Rustig aan met haar slipje

Een vrouw trekt vaak lingerie aan voor een man. Ook omdat zij zich er sexy in voelt, maar zij wil ook dat de man ervan geniet. Dat gebeurt zelden. De mannen rukken de lingerie het liefste van het lijf en gaan meteen over tot de orde van de dag. Doe dat niet. Speel met haar kutje, met jouw vingers en jouw tong, over de stof van haar slipje. Je zal merken dat er opeens natte plekjes verschijnen. Vergeet ook niet dat jouw neus best lekker aanvoelt als je die tegen haar clitoris duwt.

4. Gebruik je tong en adem

Natuurlijk gebruik jij jouw tong bij het beffen. Maak het ook allemaal lekker nat. En als haar kutje dan lekker nat is, blaas dan af en toe met jouw adem over haar vagina. Dat is een hele lekkere sensatie en het zal haar hete kutje even lekker afkoelen.

17beftechniekenBlogPic1

Het Stimuleren van haar clitoris

De meeste mannen richten zich vooral op de vagina zelf en zijn minder bezig met de clitoris. Daar moet je ook wel met een beetje beleid mee omgaan, maar als je dat onder de knie hebt, dan kan jij haar naar de meest intense orgasmes leiden. Veel vrouwen kunnen vaginaal niet eens klaarkomen, maar bijna iedere vrouw kan een clitorisorgasme hebben.

5. Dans met je tong

Zet een zwoel muziekje op en dans met jouw tong op de maat van de muziek. Sla geen plekje over. Lik haar clitoris rondom, eroverheen, zak naar haar lippen en laat jouw tong daar spelen. Je zal merken dat het een extra intense ervaring is wanneer je meegaat op het ritme van de muziek.

6. Van boven naar beneden en van links naar rechts

Sla geen stukje over en ga op je gemak haar hele vagina af met jouw tong en lippen. Draai er rondjes omheen, ga van boven naar beneden en van links naar rechts. Doe dit in het begin rustig aan, met lichte druk. Hoe meer zij opgewonden raakt, des te meer druk je geeft met jouw tong. Je kan dan eventueel ook de snelheid aanpassen.

7. Zuig erop

Zuig op de clitoris. Doe dit niet te hard, want dan kan het ook pijnlijk of vervelend zijn. Je kan ook hiermee weer rustig aan beginnen en even later een beetje harder proberen te zuigen. Masseer tegelijkertijd haar kutlippen met je vingers.

8. Achtjes draaien

Bij sommige vrouwen is de clitoris zo gevoelig dat het niet prettig is als je er direct overheen gaat. Het is sowieso heel erg lekker als je achtjes draait rondom de clitoris, maar bij vrouwen die heel gevoelig zijn, is dat een heel erg opwindende en geile sensatie.

9. Houd hetzelfde tempo

Afwisseling is goed en je wil niet de hele tijd hetzelfde doen. Dat gaat vervelen. Dat geldt voor wat je doet, voor de druk die je uitoefent en voor de snelheid waarmee je het doet. Maar. En dat is een hele grote Maar. Als jij merkt dat ze echt heel erg opgewonden is en tegen een orgasme aanzit, dan wil je juist wel hetzelfde blijven doen en hetzelfde tempo aanhouden.

10. Spel het alfabet

Spel met jouw tong het alfabet bij haar clitoris. Je raakt dan steeds onverwachte plekjes aan, wat het heel erg opwindend en verrassend maakt. Je kan er ook een spelletje van maken. Dan spel je een woord met jouw tong en moet zij raden welk woord. Als ze het woord goed raadt, dan geef je haar een beloning door haar te beffen en te vingeren tegelijk.

17beftechniekenBlogPic3

Maak het intenser dan ooit tevoren

Wanneer je het beffen een beetje onder de knie hebt, dan is het tijd om het nog intenser en geiler te maken. Je kan ontzettend veel afwisselen met wat je allemaal kan doen met beffen. Je kan zelf vast ook van alles bedenken, maar met onderstaande tips maak je het zeker intenser en geiler dan ooit tevoren.

11. Vergeet haar lippen niet

De lippen van de vagina zijn ontzettend gevoelig. Het is voor een vrouw heel erg lekker als jij die goed kan masseren en het is ook lekker als je erop zuigt en eraan likt. Vergeet haar lippen niet en je zal zorgen dat zij een heel nat kutje krijgt.

12. Open de gordijnen

Niet alle vrouwen zullen hier even blij mee zijn, maar er zijn heel veel vrouwen die het stiekem heel geil vinden om bekeken te worden. Of het idee te hebben dat ze bekeken worden. Ben je lekker bezig en is ze al heel erg geil. Doe dan de gordijnen gewoon eens open, zonder iets te zeggen, en ga weer lekker verder met beffen.

13. Pak ze maar stevig vast

Vergeet ook de rest van haar lichaam niet en ben niet te bang om haar lekker stevig vast te pakken. Masseer haar borsten, pak haar stevig bij haar billen vast, ga met jouw duim masserend langs haar schaamlippen. Hoe geiler zij wordt, des te steviger jij haar kan vastpakken.

14. Een vingertje erbij

Ze zal ondertussen al heel erg nat zijn en haar poesje vraagt erom gevuld te worden. Maar jij bent nog lekker aan het beffen. Je kan dan wel al een of meerdere vingers bij haar naar binnen brengen. Maak in haar vagina de kom-hier-beweging en je zal zien dat ze nog geiler wordt. Zeker als jij ondertussen haar clitoris en schaamlippen blijft verwennen.

15. Penetreren met je tong

Penetreer de vagina met je tong, maar die dit niet de hele tijd en ook niet heel lang achter elkaar. Het is een geil extraatje, dat echt heel erg lekker is als je haar aan het likken bent en je neemt haar gezwollen, hete vagina ook mee. Ga daarna verder met beffen en gebruik eventueel je vingers om haar langer te penetreren.

16. Het verkeerde gaatje

Oeps, dat was dus wel de bedoeling. Schaam je niet om even met jouw tong langs haar andere gaatje te gaan of dat gaatje ondertussen met jouw vingers te masseren. Grijp haar billen ook gerust goed vast en als je weet dat zij anaal lekker vindt, dan kan je ook een vingertje naar binnen duwen, of zelfs jouw tong.

17. Vergeet je sextoy niet

Sextoys zijn niet alleen heel erg geil en lekker om te gebruiken, maar ze nemen je ook een heleboel werk uit handen. Gebruik sextoys dan ook gewoon samen. Door haar te beffen en haar tegelijkertijd met een speeltje te bewerken, zal zij ongekende hoogtes bereiken. Weet je niet goed hoe je de sextoy moet gebruiken, vraag haar dan om te helpen, terwijl jij lekker verder beft.

17beftechniekenBlogPic5

De beste standjes voor beffen

Sommige standjes zijn heel erg lekker voor een vrouw wanneer jij haar beft. En het is voor jou ook wel zo prettig als jij je niet in ongemakkelijke bochten hoeft te wringen.

Van achter

Laat haar maar op haar handen en knietjes zitten en doe haar benen een stukje uit elkaar. Je kan haar dan direct van achteren likken en met jouw vingers spelen, en je kan vervolgens met je hoofd eronder gaan liggen en zo verder gaan.

Op je gezicht zitten

Als je zo onder haar ligt te likken, dan kan je haar ook op jouw gezicht trekken. Je kan haar dan likken en jouw vingers gebruiken, en zij kan dan op haar eigen ritme over jouw gezicht gaan, tot je haar helemaal wild hebt gemaakt.

De Kivin methode

De Kivin-methode is een standje om te beffen waarbij je niet recht op de vagina bezig bent, maar juist zijdelings. De vrouw ligt op haar rug, met een been gestrekt en een been omhoog. Jouw nek rust aan de zijkant tegen haar been, terwijl jij zijdelings haar clitoris likt. Het schijnt zo te zijn, dat vrouwen dan binnen 3 minuten klaar kunnen komen... maar of je dat nou moet willen...

Op je knieën

Jij gaat op jouw knietjes terwijl zij voor jou staat of ligt. Ze kan dan bijvoorbeeld een been op jouw schouder of op een stoel zetten. Dit is ook een lekker standje in de douche. Laat haar tegen een muur of iets anders leunen, zodat ze niet hoeft op te letten en gewoon heerlijk kan genieten.

De kussenmethode

Wil zij gewoon lekker op haar rug liggen terwijl jij haar beft, leg dan een kussen onder haar billen. Hierdoor komt haar bekken omhoog en zal zij het allemaal nog intenser ervaren. Dit is ook erg lekker voor het vingeren en wanneer je haar neukt.

17beftechniekenBlogPic4

Maak het onvergetelijk

Als je het echt onvergetelijk wil maken, dan zorg jij ervoor dat jij niet alleen jouw techniekjes en trucjes, met volle focus, en goede intenties, af aan het werken bent, maar dat jij er zelf ook van geniet.

Laat weten hoe leuk je het vindt

Je kan haar vertellen hoe leuk, lekker en geil je het vindt. Dat kan je in haar oor fluisteren, maar zij zal het ook aan al jouw gekreun en gehijg merken. Schaam je er niet voor om geluid te maken, dat maakt het alleen nog maar geiler.

Vertel haar hoe lekker ze smaakt

Vrouwen kunnen onzeker zijn, bijvoorbeeld hoe ze smaakt of ruikt daar beneden. Vertel haar dus hoe lekker ze smaakt en ruikt en hoe geil dat jou maakt. Je kan dat in haar oor fluisteren, of met een diepe, geile stem gewoon vertellen.

Laat van je horen

Geluid is erg belangrijk bij sex. Iemand die heel stil is in bed, kan bijna niet geil zijn, want dan heb je eigenlijk geen controle meer over jouw gekreun, gehijg, en andere geluidjes die je kan maken. Veel vrouwen houden ook van dirty talk. Houd je ook daar vooral niet mee in.

Een…Twee…Drie? Laat haar vaker klaarkomen

Niet alle vrouwen kunnen vaker achter elkaar klaarkomen, maar je kan het altijd proberen. Als je haar hebt klaar gebeft of gevingerd, dan heeft ze net een orgasme gehad. Stop niet meteen, maar blijf haar rustig strelen en likken. En ga haar dan neuken.

Als dit vrouwtje vaker achter elkaar kan klaarkomen, dan zal dat het snelste gebeuren wanneer je haar hebt klaar gebeft en haar dan een goede neukbeurt geeft. Ze zal dan zeker meer van jou willen en je zal nog moeten uitkijken dat ze niet verslaafd aan je raakt.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis