Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Vrijgezelle dominatrix zoekt huis slaaf

GladasteUlla(57) schrijft:

Ik ben op zoek naar een onderdanige slaaf voor in huis. Ik hou van pijnigen, bondage, vernederen. Andere dingen zijn ook bespreekbaar. Ik ben een carrière tijger van middelbare leeftijd.

Ik heb geen kinderen. In mijn vrije tijd sport ik om mijn lijf in shape te houden. Ik eet gezond, maar kan er op een bourgondische manier van genieten. Naast een onderdanige slaaf in huis, zoek ik dus ook iemand om dat mee te delen.

Een diepere connectie is bij dit 'spel' belangrijk voor mij. Samen elkaars grenzen op zoeken en verder mooie tijden ervaren.

Ik hoop hier mijn slaafje te vinden.

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met GladasteUlla? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
GladasteUlla !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

GladasteUlla

Gratis neuken met GladasteUlla?

Druk dan hier voor contact!