Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Zou je mij willen verwennen?

EllaSfeer (56) schrijft:

Vind jij het leuk om een vrouw een beetje te verwennen, te vertroetelen? Niet alleen in bed maar eigenlijk altijd wel?

Ik denk dat ik dat namelijk wel kan gebruiken want ik ben al best lang alleen.

Komt erop neer dat ik je in ieder geval beter wil leren kennen

Over mij

Ik heb al zo lang geen man meer om me heen gehad dat ik het echt een beetje beu ben en nu ook weer eens verwend wil worden met een ontbijtje op bed en eens samen gaan uit eten en nog veel meer leuke en ook spannende dingen doen. Genieten is wat echt het belangrijkste is bij ons.

Over jou

Je vind het een fijn gevoel als je een vrouw een beetje in de watten kan leggen en natuurlijk niet te zeer, want ze gaat je ook terug verwennen. Het is wel belangrijk voor je dat we het gezellig hebben en dat we een leuke tijd hebben.

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met EllaSfeer? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
EllaSfeer !

4 Reacties

 • Adam

  3 years ago

  Hoi hoi lekker beffen kan ik

 • Joey035

  3 years ago

  Hey ik ben Joey 34 jaar oud en ik kom uit Hilversum en Ik ben op zoek naar een spannende sexdate waar wij lekker samen liefdevol van elkaar kunnen genieten en ik zal jou met respect behandelen en het is bij mijn geen moeten maar vrij mogen waar jij en ik goed bij voelen en wij zien wel waar ons schip strand :-) Zie jij dit wel zitten bericht mij dan [email protected]

 • Thijs

  4 years ago

  Hallo schone dame, heb je profiel gelezen en dacht ja dat is wat ik zoek, wie ben ik guz 50+ mvh land ibv auto, l behaard en d blond 173 lang, zou graag in contact met je komen, mail of sms/bel 0621950429.

 • Jerry

  5 years ago

  Ik wil je verwennen.en zal je zeker niet teleurstellen.

Laat een reactie achter

EllaSfeer

Gratis neuken met EllaSfeer ?

Druk dan hier voor contact!