Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Aandenken aan mijn wilde tijd

Troija(58) schrijft:

Oh wat heb ik toch ontzettend lekker geleefd in dit prachtige land! Toen ik uit Servie verhuisde kwam ik naar dit mooie land!

Van een oorlogsgebied naar een paradijs voor de creativeling!

Dat is mijn aandenken op mijn borstje, een bloempje die me dagelijks doet denken aan genieten!

Heb je intresse om hem een keertje te komen bekijken? Ik ben al een tijdje single en wil niet langer eenzaam zijn..

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Troija? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Troija !

5 Reacties

 • Mike Steijvers

  4 years ago

  Hoi lekkerding met jou wil ik wel een echt afspraak maken wil best snel bij je langs komen en wil ik jou wel lekker verwennen en ontdekken hoe lekker geil en stoud je kan zijn als je wil afspreken is dit me nummer ap me.of bel.me dan maar op 0643208297

 • Glenn

  4 years ago

  Ik ook Almere, snel daten zonder gelul eromheen?

  Ik mail je een foto, zeker dat je me lekker vindt en wilt neuken!!!

  [email protected]
  06-18122006

 • martin

  4 years ago

  hoi Troija,
  ik ben Martin 55jaar woon in almere, ben getrouwd maar ik kom tekort, misschien mag jou verwennen ik houd veel van orale seks doge stijl en beffen gepijpt worden 69 dat is wat ik nu allemaal mis.
  ik wil niet alleen maar seks maar ook eens leuke dingen ondernemen.
  geile kus Martin

 • Dick

  4 years ago

  Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 48 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te praten of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht bel me maar

 • cham

  4 years ago

  hoi alles goed ? lijkt me leuk om af te sprekn wat leuks doen. mail me [email protected] voor meer info

Laat een reactie achter

Troija

Gratis neuken met Troija?

Druk dan hier voor contact!