Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Mijn man is niet zo heel erg seksueel actief

Rianna1981 (40) schrijft:

Vind jij het niet erg dat ik getrouwd ben en zoek jij ook een vast seksmaatje? Mijn man is niet zo heel erg seksueel actief dus ik kom best wel wat tekort. En wees eerlijk, met jezelf spelen is leuk maar ook maar tot op zekere hoogte toch?

Doe mij maar een heerlijk mannenlichaam tegen het mijne aan! Heb jij eventueel interesse in een kennismaking op korte termijn?

Over mij

Toen ik met mijn man trouwde wist ik wel dat hij seksueel niet zo actief was, maar ik had nooit kunnen denken dat het na het huwelijk nog minder zou worden. Het lijkt wel of hij denkt nu de buit binnen is hoef ik niets meer te doen. Dit doet mij veel verdriet en ik krijg het er bij hem niet in dat ik seks mis. Dat ik meer nodig heb dan een paar maal per jaar. Niets helpt en na veel denken heb ik besloten om een seksmaatje te zoeken.

Over jou

Je vindt het niet erg dat ik getrouwd ben en ik zal dat ook niet erg vinden als jij getrouwd bent. We hebben hier een reden waarom we zitten en als wij elkaar kunnen helpen op deze manier, zeg ik met beide handen aanpakken. Je wilt ook een vast seksmaatje en je houdt net als ik van orale seks en een goed voorspel.

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Rianna1981? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Rianna1981 !

8 Reacties

 • Joey035

  4 years ago

  Hey ik ben Joey 34 jaar oud en ik kom uit Hilversum en Ik ben op zoek naar een spannende sexdate waar wij lekker samen liefdevol van elkaar kunnen genieten en ik zal jou met respect behandelen en het is bij mijn geen moeten maar vrij mogen waar jij en ik goed bij voelen en wij zien wel waar ons schip strand :-) Zie jij dit wel zitten bericht mij dan [email protected]

 • pedro

  5 years ago

  lieve schat

  ik heb nog zoveel energie en libido dat ik je elke dag wel eens 2 a 3 keer wil neuken
  dus mail me [email protected]
  of bel me zo spoedig mogelijk voor een afspraak 0684269457

 • Nick

  5 years ago

  Als je zin heb om in elk standje hard genomen te worden moet je me appen op 0630623130

 • John

  5 years ago

  Hoi zou je sex willen met een wat pudere man ?ik kom ook heel veel sex tekort in mij huwelijk

 • Djeraa

  5 years ago

  Hallo
  Ik ben 18 jaar en woon in Enkhuizen (dichtbij dus)
  Ik zou je graag willen ontmoeten x
  Kan als t aan mij ligt morgen al x
  Xx

 • Peter

  5 years ago

  Hey Rianne,
  Ik ken jou probleem dat heb ik ook met mijn vrouw. Ik zou graag met je willen afspreken. Ik werk bij een transport bedrijf in de buurt. Ik hoor graag van je.
  Groetjes Peter 33 jaar

 • Peter M

  5 years ago

  Hoi schatje, Peter hier uit Den Haag. Ik zoek ook regelmatige seks met het liefst 1 partner. Lijkt me heerlijk om samen jou in al jouw gaatje te neuken. Kan je komend weekend? Hebben wij pret en jouw man de video.

 • Tako

  6 years ago

  Ik kom heel graag regelmatig bij je langs. Wanneer spreken we af?
  Liefs T

Laat een reactie achter

Rianna1981

Gratis neuken met Rianna1981 ?

Druk dan hier voor contact!