Wil jij over mij plassen?

Asiangirll
Mijn naam is:
Asiangirll
Mijn leeftijd:
34 Jaar
Ik woon in:
Oudewater
(Utrecht)
Like mij?
22 Likes
Like mij!

Asiangirll(34) schrijft:

Het is zo geil als je over mij heen plast. Plassex is mijn fetish. Niet iedere keer, want dan gaat het speciale er vanaf, maar geregeld vind ik heel fijn. Als ik er aan denk dan zie ik mij op mijn knietjes zitten met mijn hoofd naar achteren en mijn mond open.

Mijn ogen kijken je vragend aan. Je kijkt op mij neer en wrijft met je pik langs mijn gezicht en mond. Je zet je benen wat uit elkaar, houdt je pik op mij gericht en plast. Je mikt op mijn gezicht, mond, borsten en jouw heerlijke warme plas stroomt over mij heen.

Zie je dit ook wel voor je met mij? Vertel me dan hoe het verhaaltje verder gaat.

Ik wacht op je.

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Asiangirll? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Asiangirll !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Asiangirll

Gratis neuken met Asiangirll?

Druk dan hier voor contact!