Ben jij de man die mij neukt

RooieEngel
Mijn naam is:
RooieEngel
Mijn leeftijd:
30 Jaar
Ik woon in:
Nieuwdorp
(Zeeland)
Like mij?
10 Likes
Like mij!

RooieEngel(30) schrijft:

Ik ben altijd de eerste geweest. Altijd de eerste van de groep vrienden die ik sinds mijn tiende heb.

- De eerste die een kus kreeg
- Eerste om haar maagdelijkheid te verliezen(toen ik 17 was hoor maak je geen zorgen lol) !!
- Was de eerste in de klas
- De eerste om een MBA te halen

Maar ik ben niet langer de eerste. Twee van mijn vriendinnen zijn al getrouwd en ik ben er dus nog niet klaar voor. Ik raakte al eerder gewond en die liefdesverdriet maakte me immuun voor romantiek.

Maar al dit gepraat over sprookjesachtige bruiloften en liefde heeft me een beetje eenzaam gemaakt. En ik mis het hebben van seks zo ontzettend veel. Ben je ook beschadigd in die zin?

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met RooieEngel? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
RooieEngel !

4 Reacties

 • Zeeland25

  2 jaar geleden

  Heey!
  Je mag altijd wat laten horen dan zien we wel wat er uit komt! Gr X

 • Kevin

  2 jaar geleden

  Heee lief engeltje.

  Ik kan het ook op dit moment goed gebruiken, misschien kunnen we samen hier tot op een leuke oplossing komen en er samen een spannend avontuurtje van maken ?;)

 • Miesko

  2 jaar geleden

  Hoi Engel ik ben Miesko 30 jaar brunet met bruine ogen en een normaal figuur Ik hou ervan om een vrouw een plezier te geven en haar kutje te likken totdat hij een orgasme krijgt Ik hou van seks en ik kan je de hele dag neuken je bent zo sexy dat ik alles in bed voor je kan doen als je wilt maak een afspraak voor een onvergetelijke tijd met mij, beantwoord of schrijf op Wahtsap 0626050761 Ik woon in Driwegen Ik kan foto stuuren

 • Denis

  2 jaar geleden

  Hoi engeltje dat heb ik nou ook dat gevoel zullen we dat samen verander woon zelf in Middelburg 37jaar jong zie er uit als 27 hehe fris en fit

  Grtz denis xx

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
RooieEngel

Gratis neuken met RooieEngel?

Druk dan hier voor contact!