Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Lekkere tikken voor mijn billen

Ella(53) schrijft:

Slavin zoekt mannen die lekkere tikken op mijn billen geven. Een goede spanking omdat ik stout ben, of gewoon tussendoor, of tijdens de seks. Ik ben een slavin. Ik ben heel dienstig, lief en gedwee.

Meestal luister ik heel goed, soms ben ik een klein beetje rebels, maar altijd blijf ik onderdanig. Ik voel me veilig wanneer ik word gestuurd. Ik zoek een lieve, maar strenge meester die weet hoe hij met een slavin om moet gaan.

Leeftijd en uiterlijk zijn minder belangrijk, al moet er wel ook een aantrekkingskracht zijn. De welbekende klik. Ik val normaal gezien op vollere mannen. Ik verzorg mijzelf goed en verwacht dit ook van jou.

Een beetje dirty is niet vies.

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Ella? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Ella !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ella

Gratis neuken met Ella?

Druk dan hier voor contact!