Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Ik ben een beetje seksloos...

Mooie_Cup(54) schrijft:

Een tijdje geleden kwam ik uit een moeilijke relatie is die is nu afgesloten en ik ben klaar om weer een man te ontmoeten. Ik wil het wel rustig opbouwen aangezien mijn vorige relatie en hoop op een leuke tijd met ons twee.

Ik ben een beetje seksloos... Ja waar het aan ligt? Omdat ik niet zo heel gemakkelijk opgewonden word.

Nu hoop ik via deze weg dat iemand mij toch wel kan raken zodat ik die kriebels weer ga krijgen. Het lijkt mij dat het bij een man altijd wel vanzelf gaat dat die stijf gaat staan of heb ik dat verkeerd?

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Mooie_Cup? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Mooie_Cup !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Mooie_Cup

Gratis neuken met Mooie_Cup?

Druk dan hier voor contact!