Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Ik wil je slang uitlaten!

Dottie23(28) schrijft:

En het liefste heb ik de slangen in mijn lichaam zwart. Is dat rassistisch? Nee. Ik hou gewoon van een lekkere zwarte pik. Die mannen kunnen het sowieso veel langer volhouden en zijn veel meer het maatje wat ik zoek.

Kom jij je zwarte pik lekker in mijn strakke vagina steken?

Ik ben al goed vochtig terwijl ik dit schrijf hoor, dus wacht niet te lang!

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Dottie23? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Dottie23 !

4 Reacties

 • develhell1980

  4 years ago

  app me 0634646075xx mike

 • Dick

  4 years ago

  Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht

 • Aremem

  4 years ago

  Hello schat App mij ik heb him voor jou 0686312432

Laat een reactie achter

Dottie23

Gratis neuken met Dottie23?

Druk dan hier voor contact!