Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Ik ben een gezelligheids mens

Claudiaaatje(47) schrijft:

En dat moet jij gewoon eens gaan meemaken. Je zal het super gezellig met me vinden, vooral in de avonden met een heerlijke drankje op (liefst witte wijn) en dan ga ik helemaal los. Zou je dat mee willen maken met me?

Wanneer kunnen we eens een avondje inplannen met elkaar?

X.

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Claudiaaatje? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Claudiaaatje !

4 Reacties

 • Moe

  3 years ago

  Goeien avond mooien vrouw ben wel echt mooien lekkete vrouw

 • cor

  3 years ago

  Claudiaaatje, goedenacht, ben Cor, woon ca, 10 km. bij jou vandaan. Hoop dat je op oudere (lees: rijpe) mannen valt. Veelal hebben ze meer ervaring en zijn veel geduldiger. Ben alleenstaand, kan ook overdag en wanneer je wilt ook dit weekend afspreken. Laat me s.v.p. te tel.nr. weten, je mag me ook bellen. Kus, Cor.

 • jake

  3 years ago

  hee babe send me an email maybe we can hook up?

 • Geilevent

  4 years ago

  Hmmm wat ben jij lekkerrrrr
  Kom maar , je bent welkom xx

Laat een reactie achter

Claudiaaatje

Gratis neuken met Claudiaaatje?

Druk dan hier voor contact!