Een sexdate, zonder verdere verplichtingen.

Nickname Danny
Mijn naam is:
Nickname Danny
Mijn leeftijd:
49 Jaar
Ik woon in:
Utrecht
(Utrecht)
Like mij?
0 Likes
Like mij!

Nickname Danny(49) schrijft:

Hoewel ik ook wel van vluggertjes hou, is dat niet wat ik zoek. Iemand die het spannend vindt om door een vreemde intiem verwend te worden van top tot teen, van binnen en van buiten en die daarin actief meedoet, zodat we het samen genieten lekker kunnen verlengen. Sta je open voor intieme massage, orale sex, diverse standjes, samen onder de douche, kortom: ben je een fijnproever die graag alles lekker (lang) over de tong neemt om lekker van de smaak van het intieme te genieten net als ik,dan zoek ik jou. Als na de eerste keer een klik ontstaat, kunnen we vaker afspreken, ja toch?!

Ik sta positief in het leven, hou niet van veroordelen, leef en laat leven, vind dat jij als volwassene zelf mag weten waarom je op deze site op zoek bent, zolang je elkaar in hun waarde laat.

Wil je weten of zo'n avontuur iets voor jou is, stuur me je mailadres of mobielnummer, zodat we daad bij het woord kunnen voegen en iets kunnen afspreken. Let wel: ik ben niet op zoek naar een relatie en heb hopelijk net als jij hebt ook andere verantwoordelijkheden die ook doorgaan. Ik ben niet vaak op de site, maar kijk wel dagelijks in m'n mailbox.

Hope to see and touch your body, mind and ....... ;-)

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Nickname Danny? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Nickname Danny !

1 Reacties

  • PRINCESS

    5 maanden geleden
    hallo schat, ben prinses alsjeblieft schrijf me met mijn e-mail (princesslove57@hotmail.com) ik wil iets met je delen,
    Dank U

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis