Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Ik ben al heel lang getrouwd

Rebecca66 (57) schrijft:

Ik ben al heel lang getrouwd, en nog met mijn eerste vriendje ook. Ik ben nog nooit met een andere man geweest dan mijn man.

Dus is het eigenlijk helemaal niet zo gek dat ik nieuwsgierig ben naar sex met een andere man. Nu voel ik me heel erg opgewonden en stout omdat ik verlang naar een sexy avontuurtje.

Ga jij dat avontuurtje met me aan? Je weet natuurlijk ook wel dat het niets blijvends is... maar gewoon heel stiekem wat plezier maken samen.


Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Rebecca66? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Rebecca66 !

3 Reacties

 • Bas

  5 years ago

  Hi I like to make you happy if you like we can have a date and I will make you to happy

 • pedro

  5 years ago

  nou lieverd ik heb ook getrouwd en ben nooit vreemd gegegaan ik ben mijn vrouw altijd trouw geweest nu hoor ik van mannen dat ze altijd vreemd gaan en wil eens een keertje wat ander dan elke dag aadrapels eten
  dus mocht je ook een lekkere potje uitgebreid neuken mail me [email protected] of stuur me een watssapje 0684269475

 • John

  5 years ago

  John guz 50+ l behaard d blond buschauffeur zeist regio utrecht, 173 lang ibv auto, heb grote interesse, ben ook getrouwd, sms/bel 0621950429

Laat een reactie achter

Rebecca66

Gratis neuken met Rebecca66 ?

Druk dan hier voor contact!