Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Een vakantie lang genieten met mij

Busty-Roos(34) schrijft:

Heb jij zin om mee te gaan met mij? Kun jij er gewoon tussenuit en heb jij genoeg vrije dagen om er een paar weken tussenuit te wippen richting mijn andere huisje?

Of durf je dat niet aan?

Over mij

Vind jij het ook zo goed om meteen het vliegtuig te pakken als jij vakantie hebt? Gewoon weg voor een paar weken. Als jij met mij zou meegaan heb jij niet veel nodig. Ik heb mijn eigen huisje daar staan. Kennis maken en kijken of er een heet vonkje tussen ons over spat?

Over jou

Om zolang mogelijk in het buitenland op vakantie te gaan vind jij geen probleem, mits jij voldoende vakantiedagen hebt. En denk jij dat wij misschien wel nader tot elkaar kunnen komen als wij elkaar een beetje goed liggen?

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Busty-Roos? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Busty-Roos !

4 Reacties

 • Amant

  3 years ago

  0684562711

 • Kofi

  3 years ago

  Jallo lieverd goede dag. Ik ben kofi uit Ghana. Ik hoop dat kunnen we iets n lekkerste af kan spraken. Ik doe alles jij zegt. Graag aap me 0697921857. Ikvhoor graag

 • Faisal

  3 years ago

  Zo n slet als jou kan ik wel gebruiken wel smorgens 0657884588 als je ook wilt bel me tussen 07.00 tot 12.00 middag niet eerder of later xxxjes uit Utrecht

 • Anoniem

  4 years ago

  Laten we eerst eens in Nederland afspreken en kijken of het klikt.

Laat een reactie achter

Busty-Roos

Gratis neuken met Busty-Roos?

Druk dan hier voor contact!