Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Mijn slaafje is mijn trofee

Miss Meliz(32) schrijft:

Nieuw slaafje gezocht. Je kan mij een bericht sturen wanneer jij nog veel hebt te leren. Ik wil mijn slaafje helemaal vormen. Zodat je alleen voor mij perfect bent.

Vernedering, cuckold, pijn, bondage, anaal, huishoudelijk en seksueel.

Je kleedt je zoals ik van je verlang. Ik inspecteer je iedere keer.

Ik ben streng. Heel erg streng. Ik duld geen tegenspraak. Niet goed, is niet goed. Ja is ja en nee is nee. We doen niet aan misschien.

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Miss Meliz? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Miss Meliz !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Miss Meliz

Gratis neuken met Miss Meliz?

Druk dan hier voor contact!