Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Heb jij wel eens iets gênants meegemaakt?

Sparkeling(35) schrijft:

Ik ben namelijk ook best wel een stumper in de slaapkamer en ik heb genoeg gênante dingen meegemaakt om een avond mee te vullen.

Eén van mijn eerste keren heb ik per ongeluk het condoom "ingeslikt" in mijn kutje en daar kwam ik pas een week later weer achter! Dat was echt GOOR toen ik 'm vond.. bah!!

Zo zijn er nog wel meer van dat soort verhalen waar ik me een beetje voor schaam. Heb jij ook van die ervaringen waar je achteraf misschien om kunt lachen?


×× Joyce ××

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Sparkeling? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Sparkeling !

2 Reacties

  • -

    4 years ago

    Eerst zien dan geloven dat dit bericht echt is app me maar ‭0653226544‬

  • Peter

    5 years ago

    Als je iets wilt bespreken etc etc stuur me dan een mailtje ik woon den helder dus dichtbij en miss kunnen we eens afspreken laat je 06 voor me achter

Laat een reactie achter

Sparkeling

Gratis neuken met Sparkeling?

Druk dan hier voor contact!