Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Ik wil italiaans voor je koken

Stupida(44) schrijft:

En aan die stijve lul van je zuigen tot je heerlijk klaarkomt. Mijn moeder heeft me altijd geleerd dat liefde door de maag gaat.

Vandaar dat ik dus altijd slik en niet spuug! Wordt je wilt van een beetje exotische dames? Ik ben namelijk 100% italiaans en mijn temperament is voor sommige mannen een probleem!

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Stupida? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Stupida !

1 Reacties

  • Dick

    5 years ago

    Hallo hoe gaat het?ik ben een man van 47 en kom uit de provincie Utrecht als je behoefte heb om even te ..... of iets anders zou ik je stem graag willen horen liever wel tussen 07.00 tot 12.00 graag niet later of eerder seriuze reacties graag xxxjes uit Utrecht

Laat een reactie achter

Stupida

Gratis neuken met Stupida?

Druk dan hier voor contact!