Ik zit met een dilemma en ik hoopte dat jij mij misschien ku

EllaV08
Mijn naam is:
EllaV08
Mijn leeftijd:
32 Jaar
Ik woon in:
Kampen
(Overijssel)
Like mij?
5 Likes
Like mij!

EllaV08(32) schrijft:

Mijn man smeekt mij al lang om samen met hem aan SM aan te doen maar ik voel mij daar echt totaal niet comfortabel bij, vooral niet omdat hij dan wil dat ik de onderdanige positie inneem. Ik heb hem dit al heel vaak gezegd maar hij blijft maar zagen en soms denk ik dat ik het gewoon maar moet doen om eraf te zijn... Maar ergens wil ik mij niets doen waar ik geen goesting in hem en dat nog zeer gaat doen ooit!

Wat denk jij? Moet ik mij erover zetten en hem voor 1 keer zijn zin geven? Of ben jij van mening dat seks iets moet zijn waarvan beide partners genieten?

Merci alvast,

Eleanor

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met EllaV08? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
EllaV08 !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
EllaV08

Gratis neuken met EllaV08?

Druk dan hier voor contact!