Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Ik kom totaal niet aan mijn trekken

Lucie(44) schrijft:

Sinds kort heb ik een nieuwe liefde en ik zie hem echt heel graag maar er is één klein probleempje. En dat bedoel ik vrij letterlijk... Hij heeft namelijk echt een kleine penis!

Ik weet dat ze vaak zeggen dat lengte er niet doet maar ik kan er niks aan doen; ik gewoon graag een grote lul en ik kom bij hem totaal niet aan mijn trekken.

Is het oppervlakkig dat ik overweeg om veder te gaan zoeken?

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Lucie? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Lucie !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Lucie

Gratis neuken met Lucie?

Druk dan hier voor contact!