Mijn seksleven is een farce

Sylletjeee
Mijn naam is:
Sylletjeee
Mijn leeftijd:
43 Jaar
Ik woon in:
Punthorst
(Overijssel)
Like mij?
15 Likes
Like mij!

Sylletjeee (43) schrijft:

Het gaat op het moment niet zo goed met mij. Mijn echtgenoot is opgenomen in een kliniek voor persoonlijkheidsproblematiek.

Het is beter voor zijn behandeling en vooruitgang dat ik hem een tijd niet zie. Ik voel mezelf verloren in mijn huwelijk, en vanzelfsprekend ligt mijn seksleven in de goot.

Ik zie het donker in, dat het ooit nog beter zal gaan met mijn man. Ik wil wel contact, ook intiem contact, met een man. Vind je mij interessant? Denk je dat ik af en toe langs kan komen om goed te neuken?

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Sylletjeee? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Sylletjeee !

9 Reacties

 • bestwelondeugend

  2 jaar geleden

  Hallo Leuke dame,

  Ik zou graag kennis met je maken en kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen.
  Deze jongeman is 51 jaar en op zoek naar intimiteit en geil gezelschap ik kan mij makkelijk verplaatsen en afspreken zowel overdag als s'avond op de juiste tijden door mijn flexibele werktijden zijn er veel mogelijkheden. Woon in de regio Zwolle.

  wil je contact met mij kan dat via KIK bestwelondeugend

 • Cees

  2 jaar geleden

  Goedenavond Sylletje, aangenaam ik ben Cees. Ben wat ouder dan jou, maar leeftijd is slechts een getal zeg ik altijd. Ik wil graag regelmatig contact, ook intiem contact met jou. De afstand tussen onze woonplaatsen is ca. 30 km. Natuurlijk mag je regelmatig bij me komen. Hoop snel een email en/of telefoontje van je te mogen ontvangen. Liefs van Cees.

 • kouwtje65

  2 jaar geleden

  Hallo mooie jonge dame,het lijkt er op dat je af en toe wel eens even wilt verdwijnen en gewoon genieten.Je mag altijd langs komen als je wilt.
  Groetjes,Johan

 • Xport7

  2 jaar geleden

  Hey lekkerding zin om tekeer te gaan?
  Jongen 19 jaar
  Afspraakje maken mail of app me.
  Mail is Xanderport99@hotmail.com

 • pedro

  2 jaar geleden

  hoi schoonheid

  je bent een hele mooie dame en ik vind dat jij ook moet stralen
  ik ben een jongen man van 34 jr die wel in is voor weekenden
  bij je langs te komen om je goed te neuken en als het ff kan wat vaker
  stuur me een mailtje snoepje2005@outlook.com
  of een appje 0684269475

 • getrouwd67

  2 jaar geleden

  Hallo schoonheid,
  Ok ben een 51 jarige getrouwde man en woon in de regio Zwolle. Zoek een seksmaatje waar ik mee af kan spreken als het ons beide past. Is dat iets wat jij ook zoekt hoor ik graag van je. Ik kan mij verplaatsen. Te bereiken via ccocco1234@outlook.com

 • Peter Meulenbeld

  2 jaar geleden

  Hoi Sylletje, Peter hier uit Den Haag. Dat is nou vervelend voor je man en jou, maar wij kunnen elkaar wel lekker gaan verwennen. Heb je zin? petermeulenbeld@casema.nl of petermeulenbeld54@gmail.com
  Skype mag ook petermeulenbeld

 • Jurrie

  2 jaar geleden

  Hoi daar.. bel mij ff.. ik wil je graag verwennen...0620265321

 • Rob

  2 jaar geleden

  App me maar. Ik.kom wel bij je

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Sylletjeee

Gratis neuken met Sylletjeee ?

Druk dan hier voor contact!