Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Een spanking of lekker likken?

Slonsje(41) schrijft:

Verrassingen zijn geweldig en ik vind het leuk om mijn mannetje te verrassen met allemaal geile dingetjes. Dat is niet voor elke man geschikt.
Ik vind dat het speciaal moet zijn.
Dat alleen mijn man toegang tot mij heeft en dat hij trots kan zijn bij de gedachte wat hij allemaal voor elkaar krijgt.
Waar andere mannen over fantaseren, dat hij dat van mij krijgt.
Daar kan ik best wel ver in gaan.

Daarom zoek ik als basis sex, maar het moet wel wat meer zijn dan alleen dat. Aan de andere kant zoek ik niet meteen allerhande sociale verplichtingen en verwachtingen. Het zou heerlijk zijn als dit een hele tijd alleen van ons twee is. Discretie is dus gewenst, maar niet om iemand te bedonderen, maar om het voor onszelf en stiekem te houden.

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Slonsje? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Slonsje !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis