Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.

Wil jij weten wat mijn sex wens is?

Wensje(26) schrijft:

Ik ben een geile donder en ik heb een sex wens.
Het is een best wel kinky wens, vind ik dan, en ik krijg al rode wangen als ik er aan denk. Ik heb het nog niet eens met mijn beste vriendin hierover gehad.
Ik wil die wens met iemand kunnen delen en bespreken, zonder dat ik daarop veroordeeld word of dat ik er raar voor aangekeken word.
Je hoeft niet eens hetzelfde te willen, als we dat soort dingen maar met elkaar kunnen bespreken.

Als we wel ook hetzelfde wensen, dan hebben we hopelijk ook een klik voor meer. Ik denk dat dat wel goed komt.
Jij bent een aantrekkelijke man, sexy, ondeugend en met een open geest op seksueel gebied. Jij probeert graag nieuwe dingen uit.
Je bent verzorgd en doet moeite om je goed te kleden.
Je hebt een eigen leven en wil een klein, maar belangrijk deel daarvan, met mij delen.

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Wensje? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Wensje !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Klik Hier & Registreer Gratis