Jonge oma zoekt spannend vertier

Sandra
Mijn naam is:
Sandra
Mijn leeftijd:
50 Jaar
Ik woon in:
Zeist
(Utrecht)
Like mij?
21 Likes
Like mij!

Sandra(50) schrijft:

Welkom op mijn profiel! Leuk dat je nieuwsgierig bent naar meer van mij. Ik zal even wat kort over mijzelf vertellen. Ik ben een jonge oma die erg veel met haar kleinkinderen bezig is. En ik geniet hier ontzettend van, maar daardoor besef ik me ook dat ik ook nog een vrouw ben.

Ja, wat kan ik verder nog melden. Sommige dingen kunnen misschien ook beter in een persoonlijk gesprek.

Een sensuele man, die in tune is met zijn emoties, lief, positief, die geniet van het leven en die een toevoeging zoekt, in bed of daarbuiten, het zou leuk zijn als zo iemand mij contacteert.

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Sandra? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Sandra !

0 Reacties

Nog geen reacties.

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Sandra

Gratis neuken met Sandra?

Druk dan hier voor contact!