Dominatrix zoekt een nieuw slaafje

Karla
Mijn naam is:
Karla
Mijn leeftijd:
47 Jaar
Ik woon in:
Hee
(Friesland)
Like mij?
9 Likes
Like mij!

Karla(47) schrijft:

Deze meesteres heeft een nieuw slaafje nodig. Ik wil een gewillige jonge kerel die een pik heeft als een boomstam. Daar wil ik al mijn geile ideeën en fantasieën op loslaten.

Ben jij die gewillige knul die het geil vind om gedomineerd te worden? En geloof me ik ben niet de enige die ervan gaat genieten. Mijn kutje is misschien niet meer zoals een tiener, maar mijn kontje is heerlijk strak. Ook kan ik diep pijpen zonder te spugen, want ik slik alleen maar…

Deze advertentie valt onder:

Wil je sex met Karla? Klik dan nu op deze link! Neem nu contact op met
Karla !

2 Reacties

 • Theo Bakker

  1 jaar geleden

  Hey!
  Lijkt me echt enorm geil!
  Maar heb het zelf nog nooit meegemaakt een meesteres.
  Geen probleem? Hoor ik graag van je.
  Theo

 • Xport7

  2 jaar geleden

  Hey ik wil graag je neukmaatje worden man 19 jaar wil je me een mailtje sturen? Haiqua69@gmail.com

Laat een reactie achter

Ga je akkoord met onze
cookies en voorwaarden?
Voordat je gebruik gaat maken van deze website willen wij je (nogmaals) attent maken op een aantal belangrijke zaken. Door op Akkoord en doorgaan te klikken ga je akkoord met onderstaande voorwaarden. Deze website kan expliciete, seksuele of erotisch getinte beelden, teksten of audio fragmenten bevatten en is derhalve bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. Minderjarigen worden van deze website geweerd en dienen deze de website te verlaten. Deze website is bedoeld voor het tot stand brengen van (erotische) chatgesprekken tussen fictieve profielen en gebruikers en bevat derhalve fictieve profielen. Deze profielen zijn voor entertainment doeleinden toegevoegd en fysieke afspraken zijn met deze profielen niet mogelijk. iii)Op deze dienst zijn Privacy en Algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden in de disclaimer van deze website.
Karla

Gratis neuken met Karla?

Druk dan hier voor contact!